Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy ‘S20 SE’ Modeli Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene Samsung, hem Galaxy S10 hem de Galaxy Note 10 modellerinin bir ara sürümünü piyasaya sürdü ve şirketin bu senede aynı stratejiyi kullanması muhtemel görünüyor. Güney Kore merkezli telefon üreticisinin, Galaxy S20 modelinin bir ara sürümünü piyasaya süreceği doğrulandı ve internete yeni düşen sızıntılara göre bu yeni sürüm resmi olarak Galaxy S20 FE değil Galaxy S20 SE olarak isimlendirilecek.

Bilgiyi sızdıran kişinin iddialarına göre, Samsung’un kendisi tarafından Galaxy S20 FE’den söz edilmiyor lakin Galaxy S20 modelinin bir alt sürümünün çeşitli sertifikasyon sitelerinde sürekli Galaxy S20 FE isimlendirmesi ile gördük.

Bu alt sürüm meselesinde hem Galaxy S20 FE hem de Galaxy S20 SE isimli iki adet alt sürüm görebliiriz (tıpkı iPhone SE 2020 gibi). Bu alt modellerin ucuz fiyata yüksek donanım sunmasını bekliyoruz.

Ekim ayında bir lansman?

Galaxy S20 SE sürümünden bahseden kişi bu bilgilerin bir doğruluk içermediğini ve elbette bu modellerin kesin halini öğrenmek için Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek bir lansmanı beklememiz gerektiğini öne sürüyor.

Samsung Galaxy S20 FE 4 scaled 1
Samsung Galaxy 'S20 SE' Modeli Geliyor! 2

Galaxy S20 FE veya Galaxy S20 SE Özellikleri neler olacak?

Söylentilere göre, S20 FE (resmi olarak S20se olarak adlandırılabilir), orijinal S20’ye de güç veren Qualcomm Snapdragon 865 işlemci (veya Exynos 990) tarafından desteklenecek. S20 FE’nin ekranının da orijinal S20’ninki kadar pürüzsüz olması bekleniyor, çünkü eski aynı zamanda 120Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekrana sahip. Orijinal Galaxy S20’ye çok benzer şekilde, S20 FE’de özçekim kamerası için 3,3 mm’lik bir damla çentik olacak.

IP68 Sertifikası

Cihazda IP68 sertifikası yer alacak ve böylelikle suya ve toza karşı dayanıklılık gösterecek aynı zamanda IP68 sertifikası 1,5 metreye kadar su altında yarım saatlik kullanım sunuyor.

128 GB dahili depolama olacağını ve ayrıca Samsung Galaxy Note 20 ile fabrika tarafında yüklenmiş Android 10 tabanlı OneUI 2.5 işletim sisteminin gelmesi de bekleniliyor.

Fiyatlandırma ne olacak?

Galaxy S20 FE ya da bir başka isimli Galaxy S20 SE modelinin yaklaşık olarak 750 Amerikan Doları fiyatı ile Ekim 2020 tarihinde şirketin bu yıl içerisinde piyasaya süreceği son model olması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler