Cuma, Nisan 26, 2024

LG Wing, Kanlı Canlı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG’nin yaklaşmakta olan “Wing” isimli akıllı telefonunun, döndürme mekanizmasına sahip çift ekranlı bir cihaz olması bekleniyor ve telefonun yeni sızıntılarında gösterildiği gibi, etrafta dönen ekran şaşırtıcı derecede incecik olabilir.

Bu videoda kendinize bir göz atın – telefona sahip gibi görünen bu kişi, cihazın yan profilini gösterdiğinde, dönen ekranın oldukça ince olduğu görebilirsiniz:

https://youtu.be/FYRZOREZR0k

Video ayrıca bize Wing’in dönme mekanizmasının işleyişini iyi bir şekilde gösteriyor. Bu mekanizma, bir ekranın yatay olarak başka bir ekranın üzerinde 90 derece dönmesini ve böylece T benzeri bir şekilde hizalanmasını sağlıyor.

Ve sızıntı yapan Evan Blass’ın Patreon’unda paylaştığı bir görüntüde, cihazın ince görünümlü yan profiline bir kez daha göz atabilirsiniz. Blass’ın resmi, Wing’in üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını, iki renkli geleceğini ve 5G ağlarını destekleyeceğini de gösteriyor.

Ağustos ayında, Android Authority, cihazın sözde bir videosunu yayınladı, ancak bu video sadece telefonu bir araba beşiğinde gösteriyordu ve telefonun ne kadar kalın olduğuna dair iyi bir görüntü elde etmek zordu. LG, telefonun lansman etkinliği için bir video teaser’ında dönme mekanizmasına ve Wing’in siluetine işaret etti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler