Cuma, Mart 29, 2024

Motorola’dan Kalemi Olan Akıllı Telefon Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola’nın gelmesi beklenen katlanabilir telefonu RAZR hakkında çok fazla heyecan vardı fakat Evan Blass’ın paylaştığı yeni bir görüntü, Motorola’nın 2020 için sakladığı yeni bir sürprizi gözler önüne sürüyor.

Paylaşılan görselde, damla çentik görünümlü özçekim kameraya sahip tipik bir Moto telefon görünüyor ancak yanında çok şaşırtıcı bir aksesuar mevcut: kalem.

Çift tonlu stylus’un üst kısmında iki düğme ve yuvarlak bir yumuşak uç bulunuyor. Cihazın sol alt kısmında hafif bir girinti bulunurken, Samsung’un S Pen’i genellikle Galaxy Note’un sağ alt kısmına yerleştirilir. Telefonun ön tasarımı son Moto sürümlerine oldukça benziyor.

Bu bilgiler haricinde başka bir bilgiye ulaşamıyoruz. Telefonun ekranında yer alan tarih, 3 Nisan Salı gününü gösteriyor ve bu yıl 3 Nisan bir Cuma gününe denk geliyor.

stylus.0
Motorola'dan Kalemi Olan Akıllı Telefon Geliyor! 2

Bu cihazın Samsung’un Android dünyasına hakim olduğu ABD’ye bile gidip geçmeyeceği veya Motorola’nın yıllar içinde ilk stylus ambalajlı telefon ile uluslararası pazarlara odaklanıp odaklanmayacağı henüz belli değil. LG ayrıca bazı düşük fiyatlı telefonlarıyla dijital kalem kategorisinde rekabet ediyor.

Ama bunlarında ötesinde, Motorola’nın kalemine hangi jestleri verdiği bir merak konusu. Sadece hassas ekran etkileşimleri veya daha fazlası için bir araç mı?

Samsung, yıllar boyunca S Pen’e bir ton işlevsellik kattı, ancak Note 10’un el dalgası hareketleriyle biraz hile yaptı. Motorola’nın ekran kaleminin ne kadar gelişmiş olduğu muhtemelen bu telefonun fiyatına göre belirlenecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler