Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola’nın Katlanabilir Telefonu RAZR Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola, gelecek ay katlanabilir RAZR isimli telefonunu duyurmayı planlıyor, ancak yeni bir sızıntı bize telefonu erkenden gösteriyor. Evan Blass (evleaks) bugün Twitter hesabında katlanabilir telefon RAZR’ın bir görüntüsünü bizlerle paylaştı ve 2004’teki RAZR V3 modeline oldukça çok benziyor.

Görüntü çok fazla ayrıntı içermiyor. Cihazın tabanında bir düğme ya da belki de parmak izi var gibi görünüyor. Hatta bir ana ekran düğmesi de olabilir yada ekranı başka yöne çevirmek içinde kullanılıyor olabilir. Bu konuda net bir bilgi mevcut değil.

Fiyatı dudak uçuklatıyor

Önceki sızıntıları ve patent başvuruları dikey olarak katlanır ve yerine çevirir tek bir ekran olacağını ileri sürmüşlerdir. Bu yılın başlarında bir Wall Street Journal raporu, cihazın 1.500 dolara kadar mal olabileceğini ileri sürdü. 13 Kasım’da Motorola’nın bu nostaljik cihazını tanıttığı zaman kesin olarak öğreneceğiz.

RAZR katlanabilirliği, bu yıl başlarında Nokia 3310, Nokia 8810 ve hatta ikonik 2720 cep telefonunu tekrar piyasaya sürmesi için Nokia markasını lisanslayan bir şirket olan HMD’nin benzer canlanmalarına katılacak. Motorola’nın çabaları, klasik bir telefonu geri getirme konusunda kesinlikle çok daha modern bir katlanabilir yaklaşıma sahip görünüyor. Yine de, bu katlanır ekranın geçerli olup olmadığını görmek için bekliyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler