Salı, Nisan 23, 2024

Motospeed Markası Artık Resmi Olarak Türkiye’de

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motospeed bildiğiniz üzere yurt dışında çok tercih edilen dış donanım birimi üreten markalardan birisi. Ancak Motospeed Türkiye‘den aldığımız bilgiye göre artık TR’de resmi satışlarına başlıyor. Uzun zamandır Motospeed severlerinde beklediği haber nihayet resmiyete kavuşmuş oldu.

Motospeed Kimdir ?

Sizlerle pek çok inceleme videosunda Motospeed markasından bahsetmiştik hocalar. Ancak bu ürünleri temin edebilmek için Çin menşeili firmalardan satın alarak 15 gün beklememiz gerekiyordu. Ülkemizde klavye, mouse, kulaklık ve benzeri gamer ekipmanlar çok sattığı için Motospeed artık Türkiye’de satışlarını gerçekleştirecek.

Firmayı biraz yakından tanıyacak olursak firma 2008 yılında Mototech Technology Group Co adı altında faaliyetlerine başladı. Sonrasında ise geliştirmiş olduğu RGB ekipmanları oyuncular tarafından çok sevilerek kısa zamanda iyi yerlerde kendisini gösterdi.

Önceden Aliexpress, Gearbest ve Banggood gibi web sitelerinden aldığımız Motospeed ürünleri bundan böyle Türkiye’de N11 web sitesi üzerinden erişebiliyor olacağız. Sizlere ürünlerin Türkiye fiyatları hakkında bir kaç bilgi verecek olursak;

motospeed ck 107

motospeed ck108

motospeed ck888

motospeed v40

Hangi Ürünleri İnceledik ?

Motospeed firması Türkiye’ye gelmeden önce aslında markanın bir kaç ürününü incelemiştik. Onu da yine aşağıdaki videolardan erişerek fikir edinebilirsiniz. Eğer merak ettiğiniz bir Motospeed ürünü varsa yine aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Motospeed F600 Gamer Mouse İncelemesi

Motospeed CK104 Klavye İncelemesi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. İyi çalışmalar, Türkiye’ de satılan klavyelerde Türkçe harf desteği var mı? Yoksa Çin’ den getirilenler gibi türkçe harf olmadan mı satılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler