Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Mount & Blade II Bannerlord Fiyatı Ne Kadar Değişti? Zam Öncesi ve Sonrası Fiyat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’de oyun zamları ne yazık ki etkisini göstermeye devam ediyor. Zam yapma kararı alan son yapım ise gururumuz Mount & Blade II Bannerlord olmuştu.

Aslında TaleWorlds, 15 Eylül tarihinde oyuna zam geleceğini duyurmuştu. 20 Eylül itibariyle de bahsedilen zam yapıldı ve yeni fiyatla tanıştık. Durumdan haberdar olmayanlar ne kadar zam geldiğini merak edenler olacaktır.

Merak edenler için hemen bir eski fiyatla yeni fiyat karşılaştırması yapalım.

Mount & Blade II Bannerlord Fiyatı Ne Kadar Yükseldi?

Aslında oyun makul bir fiyata satışa sunulmuştu. Uzun bir süredir de öyle devam etti. 25 Ekim tarihinde tam sürümün ve konsol sürümlerinin yayınlanacağının açıklanmasından sonra, bunun şerefine oyunun Steam üzerinden ek bir %10’luk indirime girdiğini de görmüştük.

İndirimsiz haliyle 149.99 TL gibi bir fiyatla karşı karşıyaydık. %10 indirim sonrasında 135 TL seviyesine kadar da fiyat düşmüştü.

Fakat zam sonrasında oyunun fiyatı 350 TL oldu. Bu fiyat makul ya da değil artık yorum sizin ama artış fiyat artışının %100 üzerinde olması üzücü.

Mount & Blade II Bannerlord

En azından TaleWorlds önceden zam için haber vermişti. Oyunu satın almak isteyen kullanıcıların erken zam haberinden yararlandığını düşünüyorum. Dileriz zamlar devam etmez. Zira sadece Mount & Blade II için değil genel olarak Steam’deki oyunlarda bir artış var.

Nereye kadar gider, fiyatların yeniden düşme durumu olur mu bilemiyorum. Bildiğim tek şey artık kampanyaları daha yakından kovalayacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler