Cumartesi, Nisan 27, 2024

Mount & Blade II Bannerlord için PS4 ve PS5 Tarihi Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mount & Blade efsanesinin en güncel oyunu Mount & Blade II Bannerlord, çok uzun süredir geliştirme aşamasına devam ediyor. Oyun çıktı ve PC sürümünü oynayabiliyorsunuz ama hala erken erişim oyunu olarak gözüküyor.

Yakında PC sürümü nihai versiyon olarak yayınlanır ve oyun tamamlanır diye bekliyoruz ama bir yandan da konsol cephesi var. Bu efsane orta çağ odaklı oyunun konsol sürümlerinin ne zaman geleceği merak ediliyor.

İşte bu konuda da önemli bir sızıntı gerçekleşti. PlayStation Game Size isimli bir sosyal medya hesabından oyunun PS4 ve PS5 sürümlerinin çok yakında geleceğini gösteren görsel paylaşıldı.

Mount & Blade II Bannerlord PS4 ve PS5 için Ne Zaman Gelecek?

Paylaşılan gönderide oyunun her iki konsol versiyonunun da 25 Ekim tarihinde çıkış yapacağı söyleniyor.

25 Ekim 2022 tarihi çok şaşılacak bir tarih değil. Ama tabii ki resmi bir açıklama olmadan bu doğru diyemiyoruz.

Oyunun PS5 ve PS4 oyun konsolu versiyonları için tek sızdırılan da tarih değil. Mount & Blade II Bannerlord PS5 için ne zaman çıkacak bir yana, oyun konsollarda ne kadar yer kaplayacak bu da sızdırılmış.

Mount & Blade II Bannerlord

Mount & Blade II Bannerlord

Buna göre yapımın PS5 versiyonu için 34 GB gibi bir boş alan ve PS4 versiyonu için de 40 GB gibi bir boş alanının olması gerekecek. Ayrıca görselde gözüken bir başka önemli detay, oyunun DualSense özelliklerini de destekleyeceği.

Artık iddiaların ne kadar doğru olduğunu TaleWorlds açıkladığı zaman göreceğiz. PC sürümü epey bir beğeni kazanmıştı, bakalım konsol sürümlerinde iş nasıl değişecek?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. ben PlayStation 4ume satin aldim bu oyunu o kadarda para verdim ama oyunun icinde hic biseyle etkilesime giremiyorum atiyo surekli beni ne koye ne kaleye ne sehire hic biseye almiyofum gunlerdir ugrasiyom olmuyo bilen biri varsa yaza bilirmi oyundami bi problem var acaba bendemi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler