Cumartesi, Nisan 27, 2024

MSI Radeon RX 570 Gaming X Versiyonu Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilirsiniz hocalar, yurt dışında yeni çıkan ürünlere ulaşabilmek bazen mümkün oluyor. Birazdan çok yakında piyasaya sürülecek olan yeni AMD Radeon RX 570 ekran kartını göreceksiniz. Kartın tam modeli MSI Radeon RX 570 Gaming X olarak geçiyor.

Yeni MSI RX 570 Gaming X Neler Sunuyor ?

MSI tarafından geliştirilen ve artık alıştığımız bir tasarım olan Twin Frozer tabanlı ekran kartları yine bizi şaşırtmadı. Ancak bu sefer Radeon RX 570 ekran kartında Zero Frozer bloklarının kullanıldığı göze çarpıyor. Biz de bu sayede Gaming X Radeon RX 500 ekran kartlarına ilk bakışlarımızı atmış oluyoruz.

Bu modelde 4 GB GDDR5 bellek bulunduğu gibi, 8 GB modeli de piyasaya sürülecek. Aslında Radeon RX 400 serisi ile birlikte MSI, ARMOR (OC), Gaming X 8 GB ve 4 GB modelleri de dahil olmak üzere Polaris 10 Pro’ya dayanan 8 kart ile piyasadaki yerini koruyordu.

Şuan için bu kartın Ebay’dan bir kişi tarafından satın alındığı söyleniyor. Teknik özellikler tarafında ise net veriler henüz gelmedi. Bu nedenle kartın ne kadar hızlı olduğunu tahmin edemiyoruz.

MSI Radeon RX 570 GAMING X yayinlandi 002

MSI Radeon RX 570 GAMING X yayinlandi 003

MSI Radeon RX 570 GAMING X yayinlandi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler