Cuma, Nisan 26, 2024

MSI Yeni GTX 10 Tabanlı Sea Hawk EK X Serisini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI firması yeni bir sürpriz yaparak seriye iki ekran kartı eklediğini duyurdu. İki yeni üye GeForce GTX  1080 Sea Hawk EK X ve GeForce GTX 1070 Sea Hawk EK X olarak geçiyor. Tamamen Nvidia GeForce GTX 10 tabanlı olan ekran kartlarının yüksek performansından ziyade yenilikleri göze çarpıyor.

Yeni Seride Bizleri Neler Bekliyor ?

Oyun odaklı olan iki yeni ekran kartında gözümüze ilk çarpan ek su bloğu oldu. Performans için açıkçası sıvı soğutmayı birleştirip ısıyı bloke etmek isteyen ve sessiz bir çalışma performansı arayanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim. Ayrıca bu yeni seride bellek boyutu olarak 8 GB GDDR5X kullanılmış.

MSI-GeForce-GTX-1070-Sea-Hawk-EK-4
Sea Hawk EK X serisinde DisplayPort, DL-DVI-D ve HDMI gibi bağlantı girişleri bulunuyor. Oyuncuların ihtiyaçları için Overclock, Gaming ve Silent modları bulunuyor. Dilerseniz bu modlar arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca yeni versiyonda tek tuş ile VR geçiş özelliği bulunuyor. PC’nizi tek tuş ile sanal gerçeklik deneyimine geçiriyor. Geliştirilen teknoloji sayesinde artık sanal gerçeklik gözlükleri de aramızda olduğu için firmalar bu konuya özenle yaklaşıyorlar.

MSI-GeForce-GTX-1070-Sea-Hawk-EK-2
Görüntü kalitesini maksimuma çıkartmak için EyeRest, oyunları oynarken aynı anda YouTube videolarına bağlanmak için Dragon Eye gibi pek çok özellikler de eklendiği görünüyor. Ek olarak Sea Hawk EK X serisi ekran kartının yayınlanan teknik özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

MSI-GeForce-GTX-1070-Sea-Hawk-EK-8
MSI Sea Hawk EK X Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler