Pazar, Mayıs 19, 2024

MSI, Yeni Nesil All-in-One PC, İş Odaklı Masaüstü PC ve Monitör Modellerini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zamanda 12.nesil işlemcilerle donatılmış olan yeni gaming masaüstü PC modellerinin duyurusunu yapan MSI, bu kez de iş ve üretkenlik odaklı olan PC, All-in-One PC ve Summit & Modern serisi monitörlerini duyurdu.

Çalışma hayatında bir hayli işe yarayacak olan iddialı ürünler, kullanıcıların işlerini de kolaylaştırmaya odaklanıyor. Peki bu ürünlerin özellikleri neler? Gelin bakalım.

Kaçırmayın: MSI, 12.Nesil Intel İşlemcili Gaming Desktop Modellerini ve Yeni Oyuncu Monitörlerini Duyurdu

Yeni MSI Modern Serisi All-in-One PC Modelleri

Çalışma alanınızda hem şık bir görüntü sağlayacak hem de üretkenliğinizi geliştirecek olan yeni MSI Modern serisi, son derece işlevsel olan özellikleriyle öne çıkıyor.

MSI Modern AM242 ve Modern AM272 olarak iki model şeklinde sunulan All-in-One PC serisi, hem evde hem de ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz şık tasarımıyla dikkat çeken PC modelleri.

Sadece tasarımda sunmuş olduğu şıklıkla değil, hem işlevselliği hem de görsel konforuyla öne çıkan seriler, Intel’in yeni işlemcileriyle güçlendirilmiş. İki modelde de Intel 12.nesil işlemciler olduğunu görüyoruz.

Yeni nesil işlemcilerin yanında işletim sistemi olarak son nesil Windows 11’den yana bir tercih yapılmış durumda. Teknik açıdan yenilenen seriler, dediğimiz gibi görsel konfor konusunda da çok başarılı.

MSI

MSI’ın Anti-Flicker teknolojisi burada ilk dikkat çeken artı oluyor. Anti-Flicker teknolojisi sayesinde, çıplak gözle seçilmeyen erken kırpışmalarının önüne geçilerek göz sağlığı korunuyor.

Bunun yanında Less Blue Light modu sayesinde de günlük kullanımda mavi ışığın etkileri en aza indirilmiş oluyor.

İşlevsellik açısından da birçok artıyla gelen Modern AM242 ve AM272, en iyi video konferans kalitesini sunabilmek adına dahili bir webcam ve gürültü engelleme teknolojisinin yer aldığı MSI Sound Tune yazılımı ile beraber gelmekte.

Tüm bu özellikleriyle beraber Modern AM242 ve AM272 All-in-One PC modellerinin üretkenlik ve verimlilik için tasarlandığını görüyoruz.

İş ve Üretkenlik Odaklı Yeni Seriler Pro DP21 ve Pro DP130

MSI, iş ve üretkenlik odaklı yeni PC modelleri için de duyuru yaptı. Kompakt tasarımlarıyla dikkat çeken Pro DP21 ve Pro DP130 PC modelleri, sırasıyla 2.3 ve 13 litre hacimli yapıyla geliyor.

Kompakt yapısıyla her çalışma ortamında rahatça kullanılabilecek olan yeni seriler, işlevsellik ve güvenlik açısından da önemli artılar barındırıyor.

TPM 2.0 teknolojisi sayesinde işiniz ile hassas olan tüm bilgileri kolayca koruma altına almanızı sağlayan PC modelleri, güçlü teknik özelliklerle de dikkat çekiyor.

12.nesil Intel Core i7 işlemcinin yanında 64 GB çift kanallı belleklere sahip olan modeller, Windows 11 işletim sistemine sahip.

MSI

Bunun yanında Nvidia GeForce ekrna kartı da yine serilerin grafik noktasında da öne çıkmasını sağlamakta.

İşlevsellik açısından baktığımız zaman ise Pro DP21 ve Pro DP130 modellerinin önemli artıları olduğunu görüyoruz.

MSI Center yazılımıyla ihtiyacınıza göre sisteminizi düzenlemeniz, Smart Priority özelliği ile donanım kaynaklarını düzenleyerek en sık kullandığınız uygulamalara öncelik verme, Smart Image Finder ile fotoğraflarınızı anahtar kelimelerle bulma gibi artılar var.

Summit Serisi Monitörler

Bilgisayarlar öne çıkıyor olsa da sadece yenilenmiş olan PC modellerini görmedik. MSI tarafından sunulan bir diğer ürün Summit serisi yeni monitör modeli oldu. Summit MS321 serisi monitör, hem ergonomik yapısı hem de sunduğu göz konforu artılarıyla adından söz ettirmekte.

MSI’ın özel P.I (üretken zeka) uygulamasıyla beraber kullanıcıların üretkenliğini artıran seri, 4K yani 3840 X 2160 piksel çözünürlük değerine sahip. Panel, %136 sRGB ve %95 DCI-P3 kapsamıyla en iyi panellerden biri.

Summit MS321UP modeli ise ayrıca sektör lideri renk doğruluğu sunması adına fabrikadan kalibre edilmiş olarak sunulmakta.

Delta-E (ΔE) ≤ 2 renk sapma değerinin elde edilmesi için zorlu testlerden geçen monitör, daha doğru renk eşitliği ve yüksek renk doygunluğu sunuyor.

Sadece yüksek çözünürlüğü ve renk doygunluğu değil, MSI Summit MS321 monitörlerini öne çıkaran başka artılar da var.

MSI

Ergonomik donanım ve akıllı yazılım özellikleri de öne çıkmakta. MSI’ın P-I uygulamasıyla beraber True Color teknolojisi, KVM, Akıllı parlaklık ve renk sıcaklığı, aktif gürültü engelleme gibi artılar sunulmakta.

Summit MS321 içinde yer alan MSI P.I. işlemcisi ile tüm renk parametresi profillerinizi ve ayarlarınızı bilgisayarınızda değil doğrudan monitörünüzde saklayabiliyorsunuz.

Ekran üzerinde yer alan akıllı sensörler ise ortamın ışık yoğunluğunu algılayarak ekran parlaklığını ve renk sıcaklığını da otomatik olarak algılayabiliyor.

Manyetik monitör gölgeliğini ve dosyalarınızı hızla aktarıp paylaşmanızı sağlayacak olan USB 3.2 Gen 1 arayüzlü dahili kart okuyucuyu da unutmayalım.

Yeni Renklerle MSI Modern Serisi Monitörler

Günümüzde teknolojik ürünlerin seçimlerinde renklere de büyük önem veriliyor.

Renkleri sözsüz bir iletişim aracı gören anlayışla beraber, renklerin her birinin ayrı anlamları olduğu ve renklerin kullanıcıları etkilediği düşünülüyor. Her rengin bir anlamı ve insanlarda uyandırdığı farklı duygular var.

Bu kapsamda dediğimiz gibi teknolojik ürünlerde de daha fazla renk seçeneği sunulmaya başlandığını görüyoruz.

MSI da ürünlerde daha fazla renk kullanılmasını savunan markalardan biri olan Modern serisi monitörler için 7 ayrı renk seçeneği sundu.

MSI

Mutluluk duygusunu ifade ettiği düşünülen Sarı, İştah açan kırmızı, güç ve zarifliğim temsilcisi siyah, saflığı temsil eden beyaz, yaratıcılığı öne çıkaran pembe, soğuk kanlı olmanızı sağlayan mavi ve baktığınızda rahatlatan yeşil.

İşte MSI’ın sunduğu yeni ürünler ve artılar bu şekilde. Markanın yeni ürünleri geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler