Cuma, Mart 29, 2024

Mudrunner Mobile Bu Ay Telefonlara Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Focus Home Interactive tarafından yapılan Mudrunner Mobile oyunu, akıllı telefonlar ve tabletler için bu ay yürürlüğe nihayet girecek. 15 Temmuz’da piyasaya çıkacak olan Mudrunner Mobile oyunu; oyunculara fantastik açıdan oyunun bilinen aynı gerçekçi fizik simülasyonunu mobil platforma yeniden oluşturulmuş arayüz ile taşıyacak.

Oyunun yeni mobil versiyonu, oyunculara 16 farklı araç ile keşif yaptırabilmek için 15 farklı açık dünya konumuna erişim sağlayacak.

MudRunner, milyonlarca satıcı zincirinin off-road simülasyonu, ilk kez mobilde! Olağanüstü arazi araçlarında maceraya çıkmak için inanılmaz arazi araçlarını sürün ve ustalaşın!

Eğer ki Mudrunner Mobile oyununu bekliyorsanız ve ilginiz var ise Android telefon kullanıcıları Google Play Store üzerinden oyunu ücretsiz bir biçimde hesabınıza kayıt edebilirsiniz.

Öte yandan oyunun iOS versiyonu şu anda 5.99 Euro’luk fiyat etiketi ile ön satışta. Android kullanıcısı iseniz buradaki linkten ücretsiz kayıt oluşturabilir, iOS kullanıcısı iseniz buradaki linkten ön sipariş verebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler