Cuma, Nisan 26, 2024

Muhteşem Bir Buluş: İnsanı Stresten Uzaklaştıran Battaniye!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hayatın yoğunluğu, insanların yaşamlarını sürdürebilmek için oradan oraya koşuşturmaları, çevre faktörleri gibi nedenler insanlar üzerinde stres yaratırlar. Modern dünyanın en çok bilinen ve rastlanan hastalığı stresle başa çıkmak için çareler aranır durulur. Tek başına çok fazla bir şey ifade etmeyen stres aslında pek çok hastalığın kökeninde yatan bir etkendir. Stres, hücreleri etkileyen, vücudun genelini etkileyen ve zarar veren bir olaydır. Ve maalesef ki hastalıkların neden olduğuna bakıldığında çoğu stres kaynaklı olabilmektedir. Uzmanlar da stresi üzerimizden nasıl atabiliriz diye sürekli araştırmalar yaparlar ve yeni buluşlarla çareler ararlar.

Stresten Kurtulmak İçin Stres Battaniyesi

Yaşamımızdaki stresi atmak için yeni bir araç bulundu; Muhteşem bir buluş: insanı stresten uzaklaştıran battaniye! yeni bulunan bu battaniye ile stres ve anksiyeteyi hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bu battaniye, temel anlamda vücudun çeşitli yerlerinde bulunan basınç noktalarına uyarıda bulunup, kişiyi rahatlatır. Geçmiş dönemde icat edilen yeni basınç tekniği ile sinir sistemi rahatlatılmaya çalışılıyor ve serotonin, melatonin hormonları salgısını arttırıyor. Bu sayede stres oluşturan bir hormon olan kortizol hormonunun vücutta azalmasını sağlıyor.

Stres Attıran Battaniyenin Faydaları Nelerdir?

Stresten dolayı insan uykusuzluk yaşar, huzursuz ve mutsuzdur. Battaniye sayesinde stres seviyesinde önemli derecede azalma olur, uyku düzeni sağlanır, geceleri rahat ve huzurlu uyku uyuyabilirsiniz ve sabahları dinlenmiş olarak uyanırsınız.

Fakat bu mucize battaniyenin bir de kötü yanı var. Battaniye basınç noktalarını uyarabilmesi için 11 kilo olarak tasarlanmıştır, yani biraz ağır bir battaniyedir. Fiyat olarak da şu sıralarda biraz yüksek kalmakta fakat biraz zaman geçtikten sonra daha uygun fiyatlara gerilemesi bekleniyor.

Çağımızın hastalığı stresten kurtulmak için denemek gereken bir üründür. Stresi atmakla sağlık kazanılabilir, dolayısıyla sağlık için her şeye değer.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler