Perşembe, Nisan 25, 2024

Mustafa Sandal’dan Bitcoin Ödüllü Yarışma!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evet sevgili hocalar, bugün Türkiye’de duymaya alışık olmadığımız türden bir haberi sizlere sunuyoruz. Bir zamanlar “Aya benzer yüreğim”, “Onun arabası var” gibi şarkı sözleriyle ortalığı kasıp kavuran pop sanatçısı Mustafa Sandal, sunumunu yapacağı yeni Ver Gazı isimli televizyon yarışmasında birinciye 100.000TL değerinde Bitcoin hediye edecek! 

“Onun Bitcoin’i Var”

Hiç unutmam, ben 5-6 yaşlarımdayken karşı komşumuzun oğlu Alaattin abim, Mustafa Sandal hayranıydı. Onun gibi dans etmeye çalışır, bizi de çok eğlendirirdi. Alaattin abi gibi hemen her gencin dilinde Mustafa Sandal parçaları dolaşıp duruyordu. Aya Benzer, Jest Oldu, Araba gibi şarkıları o zamanın en coşkulu, en eğlenceli şarkılarıydı.

Kendi stili, efendi karakteri ve kendine özgü dans hareketleriyle pek çoğumuzun sevdiği bir isimdir Mustafa Sandal. En son jüri olarak katıldığı bir ses yarışmasında kendisini bize gösteren Sandal, uzun süredir ortalıkta yoktu. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz sevilen sanatçı, öyle bir göründü ki, özellikle bizim gibi teknoloji meraklısı insanların ilgisini bir anda çekmeyi başardı. 

Sandal, yeni bir televizyon programı yapacağını duyurdu. Bu yarışmada yaratıcılığın öne çıkacağını bildiren sanatçı, 100.000TL para ödülünün de Bitcoin şeklinde verileceğini belirtti. Evet hocalar, bu yarışmada Bitcoin verilecek!

Mustafa Sandaldan Bitcoin Ödüllü Yarışma İÇERİK PNG min

Yarışmanın yaratıcılık üzerine kurulu olmasını istediğini belirten Sandal, yeni yapılacak yarışmada katılımcıların kendi yeni fikirleri ile yarışacaklarını bildirdi. 

Bu durum hiç alışık olmadığımız bir olay. Özellikle ülkemizde sanal madencilik ile üretilen Bitcoin para birimini hâlâ hiç duymamış olan büyük bir toplum bulunmaktaydı. Bu yarışma sayesinde Halide teyzelerimiz, Mürüvvet halalarımız, Veysel amcalarımız ve Ökkeş dayılarımız da Bitcoin‘i duyacak, görecek ve öğrenecek. 

Peki Yarışma Ne Zaman Başlıyor?

Sevilen sanatçı Mustafa Sandal, bu yarışma için oldukça heyecanlı görünüyor. Tabi ki tek heyecanlı olan o değil. Sandal ile birlikte ülkemizde Bitcoin’in ismini duymuş olan çoğu insan heyecanlanmıştır diye düşünüyorum.

Son olarak, yarışmanın başlangıç tarihi Ocak 2018, yani önümüzdeki ay olarak belirlenmiş durumda. Umarız ki yarışma keyifli olur ve uzun bir süre ortalıkta cirit atan Bitcoinleri izlemenin keyfini süreriz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler