PC HocasıİnternetNacon Direct için Tarih Belli Oldu!

Nacon Direct için Tarih Belli Oldu!

 

Fransa merkezli oyun geliştiricisi Nacon, 6 Temmuz 2021’de gerçekleşecek olan Nacon Direct etkinliğinde bir kez daha kendi dijital konferansına ev sahipliği yapacağını duyurdu. Bu etkinlik, Nacon’un piyasaya sürmek için elinde olan hem video oyunlarının hem de aksesuarların tanıtımını gerçekleştirecek şekilde ayarlandı.

Oyun tarafında Nacon, Blood Bowl 3, Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, Vampire: The Masquerade – Swansong ve Test Drive Unlimited: Solar Crown oyunlarının etkinlikte tanıtılacağını duyurdu. Yaklaşan birçok oyun için sadece kısa bakışlar ve tanıtım fragmanları ile, etkinliği izlemeye değer kılan bazı büyük duyurular olmasını bekliyoruz.

Nacon Direct ne zaman ve nerede gerçekleştirilecek?

Nacon Direct etkinliği, hem Nacon’un Twitch kanalında hem de YouTube kanalında 18:00 BST / 19:00 CEST / 10:00 PT’de – Türkiye saati ile saat 20.00’da ücretsiz olarak canlı olarak yayınlanacak.

Bu yazıhttps://pchocasi.com.tr/nacon-direct-icin-tarih-belli-oldu-114049/ linkinden 14.06.2021 18:06:21 tarihinde bot ile çekilmiştir.

Yazar Hakkında

Cenk Kahramaner

Genç bir teknoloji editörü, uzun süredir içerik üreticiliğinin yanında Grafik Tasarımı, UI/UX Tasarımı yapıyor ve kendi çapında yazılım geliştiriyor.

Yorum Yaz

Yorumunuzu Buraya Yazabilirsiniz

Video