Salı, Nisan 23, 2024

Nasıl Yani ?: Dünyanın Sadece 10 Günlük Ömrü Kaldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Başlığı görünce otomatik olarak ‘he canım he‘ tepkilerini içinizden geçiriyor olabilirsiniz. Aslında ilk defa detayları görünce biz de aynı şekilde düşündük. Hindistan‘daki Astronomlar tarafından yapılan araştırmaya ve son bulgulara göre 23 Aralık tarihinde dünyaya giriş yapacak olan virüsler sonumuzu getirecekmiş. Peki bu nasıl olacak ?

Dünya Korkuya Sarıldı, Türkiye He he

Bu tip konularda pek korkumuz yoktur bilirsiniz. Ülkece diğer ülkelere cesaret konusunda yıllarca ders vermişizdir belki de. Ancak dünya bu olayı ciddiye aldığı gibi ’23 Aralık tarihinde dünya yok olacak’ başlıkları her yerde gezmeye başladı. 

Şuanda dünyanın en ünlü Bilim dergisinden birisi olan Science‘de yayınlanan “Hindistanlı Bilim Adamları ve Astronomlar 23 Aralık‘ta Dünyanın Sonu Gelecek” diyerek sayfalarında haberlerine yer verdi. Dünya yok olacak derken, ortadan dünyanın kalkmasından bahsetmiyorlar aslında. Sadece o tarihte uzaydan dünya üzerine geçecek olan virüsün tüm insanlığı etkileyeceği ve hızlı bir şekilde bu virüsün her yere nüfuz edeceği belirtiliyor.

virus nasa hindistan 002

Yabancı Cisimler NASA Veritabanında Yer Almıyor

Hindistan’ın uzay araştırmaları esnasında yakınlarda tanımlanamayan uzay cisimleri tespit ettiklerini ve bunların NASA veri tabanında yer almadığı belirtildi. Aynı zamanda ölümcül virüs taşıyan bu cisimlerin dünyaya ulaştırılmak üzere olduğu kayıt edildi.

Şuanda Hindistan’ın Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı’na (NASA) bu verileri ilettiği ve acilen araştırmaların hızlandırılması gerektiği konusunda bilgiler verdi. Henüz NASA tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmamasına karşın, konu ile ilgili gelişmeleri biz de yakından takip ediyoruz. Her ne kadar olayı şuanda ‘tiye’ alsak da bir yanımız ‘lan acaba mı ?’ demiyor değil.

virus nasa hindistan 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler