Cuma, Nisan 19, 2024

NBA 2K23 için Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Basketbol oyunlarında kesinlikle amiral gemisi yapımı olarak gösterebileceğimiz NBA 2K serisi için beklenen an geldi. Serinin yeni oyunu NBA 2K23 duyuruldu. İlk duyuruda özel versiyonun öne çıktığını gördük.

NBA 2K23 Michael Jordan Edition adıyla gelecek olan bu özel versiyon için de bazı bilgiler verildi. Ayrıca oyunun ne zaman çıkış yapacağı da açıklandı.

NBA 2K23, 9 Eylül Tarihinde Geliyor

Açıklanan bilgilere göre oyun PC, Xbox ve PS platformları için 9 Eylül 2022 tarihinde çıkış yapacak.

Oyunun Michael Jordan Edition sürümü ve Championship Edition sürümünde kapak yıldızı olarak Michael Jordan yer alacak. Ünlü ismin kapağında yer alacağı Championship Edition sürümü ise asıl dikkat çeken sürüm olacak.

Zira bu sınırlı sayıda sürümü tercih edenlere 12 aylık NBA League Pass üyeliğinin verileceği de açıklandı.

NBA 2K23

NBA 2K23

Özel iki sürüm dışında standart versiyonda kapakta kimin yer alacağını ise şu an için bilemiyoruz.

Oyun hakkında daha fazla bilginin 7 Temmuz’da yapılacak ek etkinlikle beraber açıklanması bekleniyor. Şu an için Michael Jordan sürümüne ilişkin tek bildiğimiz ise bu sürümde The Jordan Challenge bölümünün olacağı.

Söz konusu bölümle beraber oyuncular efsane yıldızın kariyerindeki en önemli 15 anı yeniden canlandırabilecekler. Basketbol severler için ilginç bir deneyim olacağını düşünüyorum.

Oyunun fiyatı ve ön sipariş durumları gibi detaylar için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Yarın yapılacak tanıtım etkinliğinde daha fazla bilgi verilecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler