Cuma, Mart 29, 2024

Need For Speed Deluxe Edition Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games oyunları içerisinde adeta bir efsane interaktif oyun haline gelen NFS yani Need For Speed oyunu piyasaya sürdüğü Need For Speed: Deluxe Edition sürümüyle yine yarış tutkunlarına bir yeşil ışık daha yaktı. Oyunun piyasaya dün sürümünden itibaren teknoloji dünyasını harekete geçiren gelişmeler yaratan söz konusu oyunda birbirinden yeni özelliklerin olması bekleniyor.

Oyunun resmi internet sitesinde henüz oyunun içeriği hakkında bilgiler verilmezken 10 Kasım 2017 tarihinde Windows, IOS ve Android işletim sistemleri için de güncel sürümünün yayınlanacağı duyuruldu. Böylelikle sözü edilen oyun hakkında her platform üzerinde oynanabilecek belli başlı unsurları var olarak bu unsurlarının önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanacağı belirtilmektedir.

 

NFS: Deluxe Edition oyununun önceki piyasa sürümlerinde de görüleceği üzere oyunun yeni otomobil modellerini barındırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yine bunun yanı sıra bir seri halinde moda akım haline gelen arcade yarışlarının multiplayer özelliklerinin bu oyunda da yine üç boyutlu grafiklerinin en canlı teknolojiyle birleştirilerek oyun severlerle buluşturulması da su götürmez bir gerçek olarak adlandırılıyor.

Tüm bu özellikler birlikte düşünüldüklerinde de otomobil yarış severlerinin öne çıkan farklı unsurlardaki görünümleri dikkatlerden kaçmayan bir özelliği oluşturmaktadır. Bu oluşturduğu özellikler bakımından da Need For Speed daima hızlılığa ihtiyaç duyulduğunu vurgulamayı sürdürmektedir.

HIZ YİNE EN ÖNEMLİ

Electronic Arts tarafından üretilen NFS serilerinde kuşkusuz ki oyunun da adının geçtiği hız daima bir ihtiyaç. Bunun için yarış severlere adrenalin dolu dakikalar yaşatmak isteyen EA Games, hızı da yeni serisinde her şeyin başında tutmuş gibi görünmektedir. Öne çıkan yaklaşımları bakımından son derece özgün nitelikleri bir arada taşıyan çeşitli unsurlarına yer vererek hızın da yine her şeyden en önemli bir yaklaşım olarak düşünüldüğü söylenebilir. Bununla beraber yaşanan en son gelişmeler düşünüldüklerinde de seride yeni dünya çapındaki uluslararası grand prix mücadelelerinin de yaşanacağı şimdiden gözlemlenmektedir.

Bütün bu nitelikler bir arada düşünüldüklerinde dünden bugüne kadar etkili olan yoğun çalışmaların daima ilerleyiş kaydederek ileriye doğru adım adım gidip güçleneceği de yine özellikle birkaç hafta sonra netleşmeye başlayacak.

 
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler