Perşembe, Nisan 25, 2024

Watch Dogs 13 Kasım’a Kadar PC’ler İçin Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

En son 18 Kasım tarihinde Wii U için satışa sunulan Watch Dogs 27 Mayıs tarihinde de PS3, PS4 ve PC için satışa açılmıştı. Bir bilgisayar korsanı vakasını işleyen oyun, oyuncular tarafından da büyük ilgi görmüştü. Amerika’nın Chicago kentinde yapılan teknolojik gelişmeler sayesinde ülkenin en gelişmiş şehri unvanına sahip olur. En son 18 Kasım tarihinde Wii U için satışa sunulan Watch Dogs 27 Mayıs tarihinde de PS3, PS4 ve PC için satışa açılmıştı. Bir bilgisayar korsanı vakasını işleyen oyun, oyuncular tarafından da büyük ilgi görmüştü. Amerika’nın Chicago kentinde yapılan teknolojik gelişmeler sayesinde ülkenin en gelişmiş şehri unvanına sahip olur.

Bu ünvana sahip olması ise bir elektrik kesintisi sonucu 11 kişinin ölümü ile sonuçlanan bir vakadır. Olayın incelemesinin ardından arkasında bir bilgisayar korsanının olduğu anlaşılır. Blume Corporation şirketi tarafından geliştirilen ctOS isimli süper bilgisayar korsanlara karşı savunma yapmaktadır.

Oyunun kahramanı olan Aiden Pearce adlı bir karakteri yönetmektesiniz. Arkanızda ise azılı bir tetikçi size sürekli suikastlar düzenlemeye çalışıyor. Tetikçinin yaşanan bir olay sonucunda Aiden Pearce’nin yeğenini vurması sonucu çılgına dönen Pearce, bu sefer intikam sırasının kendisine geldiğini biliyor.

Sadece 6 gün sürecek olan ücretsiz indirme imkanı için geç kalmış değilsiniz. 7-13 Kasım tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak indirilecek olan Watch Dogs, özellikle oyunu edinmek isteyen oyuncular için büyük şans. UPLAY hesabı olan kişilerin yararlanabileceği ücretsiz indirme işlemi 13 Kasım 2017 tarihine kadar geçerli olacak. Oyunlar ile ilgileniyor ve UPLAY hesabınız yoksa mutlaka açmanızı da tavsiye ederiz.  13 Kasım tarihinin ardından indirmek içinse yeniden ücret ödemeniz gerekecek.

watch dogs 13 kasima kadar pcler icin ucretsiz makale ici

PC İçin Watch Dogs Ücretsiz Nasıl İndirilir?

Ücretsiz indirme işlemine bir Uplay hesabı edinerek başlayabilirsiniz. İkinci aşamada Ubisoft sitesine giderek Free Trial seçeneğini indirebilirsiniz. Fakat Uplay platformunu kullanmanız gerekiyor.

Watch Dogs İçin Oyuncu Deneyimleri

Oyuncular arasında Watch Dogs için yapılan yorumlara baktığımızda ise, ilk birkaç saatlik oyun esnasında pişmanlık yarattığı düşünülse de oynadıkça bağımlılık yaratan bir kurguya sahip. Sürüş dinamikleri ve oyun mantığı olarak GTA mantığından birçok özelliği de bulunuyor.

Watch Dogs için yapılan eleştirilerde ise ortaya çıkan en önemli unsur, çoklu baskınlar sırasında kontrolün tamamen size ait olmaması dikkat çekiyor. Oyunun yapay zekası tatmin edici olsa da bazı bölümlerde saçmaladığını da söylememiz gerekiyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler