Çarşamba, Nisan 24, 2024

Overwatch’a Yeni Karakter ve Harita Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün BlizzCon Overwath oyunu için yeni bir çılgın bilim adamı karakteri ve tema parkı tadında bir harita ekledi.

Yeni eklenen karakter destek karakterleri arasında yer alıyor ve ismi Moira. Karakterin özelliklerine göz attığımda bana birkaç karakterin birleşimini anımsattı.

Biotic Grasp isimli özelliği aynı Symmetra gibi düşman karakterleri takip ederek hasar veriyor ve aynı zamanda kendi takımına can desteğinde bulunuyor. Moira sol elini kullanarak önündeki takım arkadaşlarını iyileştirmek için biyotik enerjiyi kullanıyor ve sağ elini kullanarak düşmanların sağlığını yok ediyor ve aynı zamanda Moira’nın canını ve biyotik enerjisini yeniliyor.

overwatcha yeni karakter ve harita geliyor moira

Biotic Orb özelliği ise aynı Zenyatta gibi küre yapıştırıyor fakat bu küre alan etkisi gösteriyor ve takıma can verme ya da düşmana hasar verme seçilebiliyor.

Fade özelliği ise aynı Reaper gibi hızlı bir şekilde teleport olma özelliği sağlıyor ama mesafesi Reaper’ın aksine kısa.

Coalescence özelliği ise ultimate gücü ve bu ulti hem hasar veriyor hem de can basıyor.

Karakterin diğer özellikleri hakkında bilgi almak isterseniz Overwatch‘ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yeni gelen haritanın ismi de “Blizzard World“. Blizzard tema parkının Hearthstone, StarCraft ve Diablo gibi oyunlarla dolu içerik oyunculara 2018 yılına kadar sunulmayacak ama bu haritanın da oyuna eklenmesi iyi olacak çünkü haritalar oyuna gerçekten çok az ekleniyor.

 

Bence karakter bir destek karakterine göre oldukça güçlü olacak. Symmetra bile karşı oyuncuları kanser ediyorken bu karakterden açıkçası şüpheliyim. Tahminen kısa bir sürede karaktere ciddi bir nerf gelecek. Peki sizce bu karakter nasıl olmuş?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Hocam bir yanlışınız var sanırım çünkü her platformda bugün tanıtıldı. Siz dediğinizde araştırdım fakat hiçbir yerde hakkında daha önce bir şey yazılmamış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler