Pazartesi, Mayıs 20, 2024

Need for Speed Most Wanted Remake Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

NFS serisini bu günlere getiren oyun Need for Speed Most Wanted diyebiliriz. İlk kez 2005 yılında yayınlanan oyun, ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmış yapımlardan biri. Serinin en iyi oyunları çıkarılsa, listenin de başına yazılacak yapım diyebiliriz. Şu sıralar oyunun yeniden gündeme gelmesine neden olan Need for Speed Most Wanted Remake iddiası.

Yeni oyun gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek soruları bir hayli gündemde. Gelin şu Remake sürüm iddiasını bir değerlendirelim.

Need for Speed Most Wanted Remake Çıkacak mı?

İddialara neden olan isim Simone Bailly oldu. 2005 yılında yayınlanan oyunda Turf karakterini seslendiren ve aynı zamanda karaktere hayat veren Simone, Twitter hesabı üzerinden yeni bir Remake sürümünün geliştirildiğini ve 2024 yılında geleceğini yazdı.

Need for Speed Most Wanted Remake

Paylaşımda başka bir detay vermeyen ünlü isim, çok kısa bir süre sonra ise paylaşımını sildi. Tabii ki bu durum akıllarda bir soru işareti bıraktı. Zira söz konusu paylaşımı gerçekten Simone Bailly mi yaptı belli değil. EA cephesinden de ünlü isimden de konu hakkında yeni bir açıklama gelmedi.

Hesabın hacklenmesi gibi bir durum söz konusu da olabilir. Aksine bu iddialar doğru çıkarsa, o zaman da 2024 yılında yeni bir Need for Speed Most Wanted yapımıyla karşı karşıya kalabiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler