Cuma, Nisan 26, 2024

Need For Speed Payback Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarış oyunları, araba yarışı denince akla gelen ilk isim olan Need For Speed‘in yeni serisi Need For Speed Payback duyuruldu. 2017’nin beklenen oyunlarından biri olan Need For Speed Payback ne zaman çıkacak? Need For Speed Payback fiyatı ne kadar? Need For Speed Payback standart ve deluxe farkı nedir? Paketler bizlere neler sunacak, gelin yakından bakalım.

Need For Speed Payback Detayları

Oyunda üç karakter ve 5 oyun modu mevcut olacak. Karakterlerimizin isimleri: Jess, Tyler ve Mac. Oyun modlarına bakacak olursak, en sevdiğimiz drift, drag, runner, race ve off-road olarak Need For Speed Payback‘i oynayabileceğiz. Hedefimiz Fortune Valley adındaki haritamızda, The House kod adlı karteli bitirmek olacak. Tabi ki öncelikle ekibi bir araya getirmek gerek. Hikayeye önem verileceği bilinen Need For Speed Payback‘de toprak yollar, polis kovalamacaları, araç modifiyesi ve daha bir çok detay bizleri bekliyor olacak.

Need For Speed Payback Ne Zaman Çıkacak?

Need For Speed Payback 10 Kasım 2017 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek.

Need For Speed Payback Fiyatı Ne Kadar?

Oyunda iki adet paket bulunuyor. Bunlardan biri Standart Edition diğeri Deluxe Edition. Need For Speed Payback Standart Edition fiyatı 59.99 Euro, Need For Speed Payback Deluxe Edition fiyatı 79.99 Euro olacak. 

Need For Speed Payback Standart ve Deluxe Farkı Nedir?

Öncelikle Standart Edition ile başlayalım. Standart edition Platin Araç Paketi ile geliyor. Paket içeriğine bakacak olursak: 

-Nissan 350Z 2008

-Chevrolet Camaro SS 1967

-Dodge Charger R/T 1969

-Ford F-150 Raptor 2016

-Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

-Özel platin mavi lastik dumanı

Deluxe Edition‘a bakacak olursak en büyük avantajının oyuna 3 gün erken başlamak olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında elbette Platin Araç Paketini içeriyor. Açıklamasına bakacak olursak “Özel özelleştirme ögeleriyle kalabalığın arasından sıyrılın ve maceranızı başlatmak için oyun içi indirimler, Rep bonusları ve beş gönderimden yararlanın.”

Need For Speed Payback güzel olacağa benziyor bakalım, bekleyip göreceğiz 🙂

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler