Cuma, Nisan 26, 2024

Netflix Fiyatları Nasıl Değişti? Zam Oranı Ne Seviyede?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Zam haberi yapmaya alıştık desek yeridir. Her gün yeni bir zam ile karşı karşıya kalıyoruz. Dijital dünya için de bu durum aynen geçerli. Oyun platformlarına, dijital yayın organlarına kısacası dijital dünyada hizmet verilen her alanda zamları görmeye başladık. Son haber popüler yayın platformu olan Netflix cephesinden geldi. Yapılan açıklamayla beraber Netflix fiyatlarının zamlandığı duyuruldu.

Yeni ve eski fiyatlar arasında nasıl bir değişim olduğuna bakalım ve platformun zam oranını bir değerlendirelim.

Netflix Fiyatları Nasıl Değişti?

Temel, Standart ve Özel olmak üzere 3 ayrı paketin sunulduğunu biliyoruz. Temel paket seviyesinde normalde fiyatlar 63 TL seviyesinden başlıyordu. Fakat gelen bu zamlar sonrasında 100 TL başlangıç fiyatı olarak karşımıza çıkmaya başladı. Pardon 99,99 TL. 🙂

Tüm paketler için eski ve yeni fiyatları da hemen aşağı ekliyorum.

  • Temel paket – 63.99 TL iken 99.99 TL oldu
  • Standart paket – 97.99 TL iken 149.99 TL oldu
  • Özel paket – 130.99 TL iken 199.99 TL oldu

    Netflix fiyatları

%50 civarlarında bir zamdan söz ediyoruz. Paketlere baktığınız zaman yeni fiyatların şu an itibariyle geçerli olduğunu görüyorsunuz. Netflix fiyatları neden değişti az çok tahmin edebiliyoruz ama bu fiyat değişikliği devam edecek mi etmeyecek mi işte orası belli değil.

Zamlara devam etmeyecek ya da artık uzun süre zam gelmez demek pek mümkün değil. Ardı ardına zamların gelmesi artık şaşırtıcı bir durum değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler