Cumartesi, Temmuz 27, 2024

TurkNet Fiyatlarına Zam Geldi! Fiyatlar Ne Kadar Arttı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Enflasyon etkisiyle beraber birçok alanda birçok kaleme ek zamlar gelmeye başladı. İnternet paketi fiyatları da bu zamlardan nasibini almaya başladı. En son TurkNet fiyatları için yeni bir zam açıklamalarının yapıldığını gördük. Kullanıcılara gönderilen mesajlarla beraber zamlar ortaya çıktı.

Mesajlara bakacak olursak hem 100 Mbps paketi için hem de 1000 Mbps paketi için zam geldiğini görüyoruz. Yeni ve eski fiyatlar için durumu değerlendirelim ve değişikliklere bir bakalım.

TurkNet Fiyatları Nasıl Değişti? Ne Kadar Zam Var?

TurkNet tarafından zam için bir bilgilendirme mesajı gönderildiğini görüyoruz. Paylaşılan bilgilendirme mesajında, mevcut olan abonelerin Eylül 2023 itibariyle yeni fiyatla fatura ödemeye devam edeceği gözüküyor.

Eğer mevcut olan kullanıcılar aboneliklerini 12 aylık peşin öderlerse, bu durumda mini bir indirim yapılacağını da belirtelim. Dilerseniz rakamlarla konuşalım ve bir fiyat karşılaştırması yapalım.

TurkNet 

TurkNet Zamlı ve Zamsız Fiyatlar

  • GigaFiber 1000 Mbps paketi – 249,90 TL yerine 299 TL.

12 aylık abonelik almak isteyen mevcut kullanıcılar ise 299 TL fiyat yerine 279 TL gibi bir fiyatla ödeme yapacaklar. Tabii ki 12 aylık peşin ödeme yapılması gerekiyor.

Yeni fiyatların yeni kullanıcılar için ise doğrudan geçerli olacağını eklemek gerekiyor. Kullanıcılara gelen mesajın örnek görsellerini de hemen yukarı ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler