Cuma, Mart 29, 2024

Netflix, Ultra Abonelik Paketini Türkiye’de Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix yeni Ultra abonelik paketini Türkiye’de test etmeye başladı. Ultra abonelik paketini alanlar, 4K çözünürlüğünde HDR teknolojisini ve yüksek ses kalitesinde sevdiği dizileri izleyebilecekler. Peki Ultra paketiyle Netflix abonelerine sunulan ek özellik neler olacak?

 

Netflix kullanıcılara Temel, Standart ve Özel olarak üç adet abonelik paketi sunuyor. Temel, kullanıcıların Netflix’i bir seferde tek bir ekranda izlemelerini sağlıyor; Standart iki ekran üzerinde görüntülenmesine izin veriyor; Özel ise dört ekrana kadar izin veriyor.
netflix pch ultra
Netflix kullanıcılara sunduğu üç adet abonelik paketinin yanına Ultra paketi de ekleyerek kullanıcılara dört adet abonelik paketi sunmaya başladı. Ultra abonelik paketinde HD çözünürlükte Netflix içeriklerini HDR desteği ve yüksek ses kalitesiyle izleyebiliyor. Ultra paketi satın aldığınızda en yüksek kalitede dizilerinizi izlemek için 4k destekli bir ekrana da ihtiyaç duyacaksınız.

Netflix Türkiye’den konuyla ilgili gelen açıklama şu şekilde: “Netflix’te düzenli olarak yeni özellik ve uygulamaları test etmeyi sürdürüyoruz ve genelde bu testlerin gerçekleştirilme süreleri değişkenlik gösteriyor. Şu anda farklı fiyat aralıklarını ve özellikleri test ederek, kullanıcıların Netflix’e nasıl değer biçtiklerini daha iyi anlamaya çalışıyoruz. Bu test herkese açık değil, ayrıca test içinde sunulan spesifik özellikleri daha sonra kullanıma açmama ihtimalimiz de mevcut.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler