Salı, Mart 19, 2024

NieR Automata Tüm Platformlarda 5 Milyonun Üzerinde Kopya Sattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyunun yayıncı firması olan Square Enix, NieR Automata’nın dünya çapında ve tüm platformlarda 5 milyonun üzerinde bir kopya satışı gerçekleştirdiğini Twitter üzerinden duyurdu. SteamSpy, yalnızca PC platformuna özel 1-2 milyon kopya satışını açıklarken, yayıncı tek bir platforma özgü bir rakam açıklamadı.

İşte o Tweet:

nier automata 5 milyon kopya satisi gecti

NieR Automata, 5 milyon kopya satışının duyurusunu üstte görmüş olduğumuz Twitter paylaşımıyla belirtmişti.

Oyunun Modlama Topluluğu Birçok Oyun İçi Sorunu Çözdü

79 nier automata steam durmaplay wallpaper

NieR Automata, PC platformuna özgü olarak hiçbir zaman büyük bir güncelleme almadı. Oyunun modlama topluluğu, çeşitli modlar geliştirerek oyun içerisindeki önemli sorunların birçoğunu çözdü.

Örneğin; NieR Automata Input Overhaul Mod, oyunun bütün klavye + fare sorunlarını elden geçirip düzelttiği için bütün NieR Automata oyuncularının, indirmesi gereken bir mod olarak düşünüyoruz.

Oyunun Grafiklerini Güzelleştirmek İçin HD Doku Paketi Bulunuyor

nier automata hd doku paketi 1

NieR Automata’yı PC platformundan oynuyorsanız, bu platform için modlama topluluğu tarafından geliştirilen HD Doku Paketini indirerek oyunun görsellerini bir nebze olsun göze hitap edecek düzeye çekebilirsiniz. Mod yapımcısı ‘GPUnity’ tarafından yapılmış olan bu mod, oyunun neredeyse tüm dokularını elden geçiriyor. HD Doku Paketini indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

NieR Automata’yı satın almak istiyorsanız, sisteminizin durumundan emin değilseniz buraya tıklayarak sistem gereksinimleri bilgilerine ulaşabilirsiniz.

NieR Automata Fragman Videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler