Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nokia 9’un Özellikleri ve Testleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia 9‘un özellikleri, performansı ve fiyatı yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Şimdide özellikler sızdırıldı. Bakalım Nokia 9 kullanıcılarına neler sunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Nokia 9‘un 8GB RAM ile piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Fakat GeekBenck’te çıkan son değerlere göre Nokia‘nın yeni amiral gemisi 4GB RAM ile gelecek. Tabi  8GB denildikten sonra 4GB gelecek olması bizi biraz üzdü.

Adsız

GeekBenck‘te cihazın adı Unknown Heart olarak gözüksede ardından çıkan AnTuTu Benchmark testleri de cihazın Nokia 9 olduğunu doğruluyor. AnTuTu Benchmark testlerinde cihazın özellikleri de görünüyor. Testlere göre cihaz Snapdragon 835 yonga seti ve 4GB RAM‘i ile piyasaya sürülecek.

nokia 9

1440×2560 pixel çözünürlüğünde 5.3 inçlik ekrana sahip olan telefonun 64GB depolama alanı, 13mp kamera ve Android 7.1.1 ile geleceği bekleniyor. Fiyatının ise 2400-3000 TL arasında olması bekleniyor.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler