Cuma, Nisan 26, 2024

Note 7’nin Yeni İsmi Ve Fiyatı Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz yıl batarya problemi verip, patlamasıyla piyasadan çekilen Note 7‘nin yeniden çıkacağı gündemdeydi. Öyle ki çalışırken görselleri dahi var. Adına ise Note 7R denilmişti. Son bilgilere göre Note 7‘nin ismi değiştirildi. Şimdi hem yeni ismi hem fiyatı belli.

Note 6‘nın atlanıp daha sonra Note 7‘nin çıkarılmasıyla başlayan hikaye Note 7‘nin patlayıp, piyasadan çekilmesiyle devam etmişti. Şimdi ise yeni bir Note 7 geliyor. İlk haberlere göre ismi Note 7R olarak belirlenmişti. Fakat son ulaştığımız haberlere göre yeni cihazın ismi Note 7 FE (Fandom Edition) olacak. Bize göre bu iş biraz fazla uzadı hocalar. Bence Samsung, Note 7‘den vazgeçip başka bir Note cihazıyla devam etmeli.

Galaxy Note 7 explosion report

Tabi merak edilen konu adından çok fiyatı. Güney Kore‘den gelen sızıntıya göre Samsung Galaxy Note 7 FE‘nin fiyatı 625$ olarak belirlendi. Yaklaşık 2.200₺‘ye tekabül ediyor.  Note 7 FE yeni Samsung telefonlarının fiyatlarına göre daha uygun bir fiyatta görünüyor. Bakalım fiyatı özelliklerine uygun mu değil mi ?

1495023957 galaxy note 7r

Note 7 FE, kullanıcılarına 3200 mAh batarya kullanılacağı söyleniliyor. Piyasadan çekilen Note 7‘ler ise 3500 mAh batarya sunuyordu. Bunun yanında 2560 x 1440 piksel çözünürlükte 5.7 inç dörtlü HD çift kenar eğimli ekran sunuyor. Exynos 8890 işlemci, Mali-T880 MP12 grafik işlemcisi ile donatılan cihaz 4 GB RAM ile destekleniyor. 12mp arka ve 5mp ön kamerasıyla çekeceğiniz fotoğrafları 64 GB‘lık geniş hafızasında saklayabileceksiniz.

Tüm bunların yanında USB Type-C bağlantı noktası, parmak izi okuyucu, IP68 sertifikalı gövde, iris tarayıcı ve Android 6.0 Marshmallow cihaz içerisinde yer alıyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler