Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nothing Phone (2) Türkiye’de Satışa Çıkmaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nothing Phone serisi için geçtiğimiz aylarda ilk adım atıldı. Söz konusu akıllı telefon Evofone üzerinden satışa sunuldu. Birinci modelin Türkiye’de satışa çıkmasının hemen arkasından Nothing Phone (2) için de tanıtım yapıldığını görmüştük.

Devam akıllı telefon modeli olarak duyurulan Phone (2), yine ilk telefonun tasarım trendlerini devam ettiren yapısı ile dikkat çekmişti. Serinin devam akıllı telefonu da ülkemizde satışa çıkar mı merak ederken, söz konusu seri için beklenen paylaşım geldi.

Nothing Phone (2) Yakında Türkiye’de Satışa Sunulmuş Olacak

Evofone tarafından yapılan paylaşıma göre yeni seri akıllı telefon çok yakında Türkiye’de satışa çıkmış olacak. Telefon için kesin tarih ise verilmiş değil. Muhtemelen çok kısa bir süre sonra yeni modelin ne zaman satışa çıkacağına ilişkin net bilgiler de verilmiş olur.

Merak edenler için Nothing Phone (2) modelinde yer alan teknik özellikleri de hatırlayalım. Söz konusu model Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alıyor. Amiral gemisi serisi işlemci, telefonun da amiral gemisi sınıfında yer almasını sağlamış durumda.

Nothing Phone (2)

Bunun dışında 6.72 inçlik AMOLED ekranda 120 Hz yenileme hızı, 50 MP değerinde Sony IMX890 ana kamera ve 50 MP değerinde ultra geniş açılı ikinci kamera telefonun dikkat çeken diğer özellikleri olarak öne çıkıyor.

Yeni modelin Türkiye fiyatının ne olacağı da merak konusu. Zira söz konusu modelin ilk serisi 18.999 TL’den satışa sunulmuştu. Muhtemelen ikinci akıllı telefon biraz daha yüksek bir ücretle karşımıza çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler