Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni seri iPhone için zaman daraldı. Daha önce fiyat bilgisi konusunda detayları paylaştığımız iPhone 15 için bu kez de tanıtım tarihi ortaya çıktı. Beklendiği gibi yeni akıllı telefonun Eylül ayı içerisinde tanıtılması söz konusu olacak.

Fakat son sızıntı sadece ayın değil günün de ortaya çıkmasını sağladı. Ay olarak değil ama gün olarak bir değişiklik yapılacağını söyleyelim ve sızıntının detaylarına geçelim.

iPhone 15 Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?

Sızıntıya göre tanıtım Eylül ayının ortasında 13 Eylül tarihinde yapılacak. Bir önceki tanıtım 7 Eylül tarihinde yapılmıştı. Bu seferki serinin tanıtımı da 1 hafta gecikmiş olacak.

Telefonun 13 Eylül tarihinde tanıtılması durumunda 15 Eylül tarihinde de ön siparişe açılması bekleniyor. Yine bu durumda satışların da 22 Eylül’de başlayacağı düşünülüyor.

iPhone 15

iPhone 14 modellerinde de yine benzer bir işleyiş karşımıza çıkmıştı. Muhtemelen iPhone 15 serisinde de aşağı yukarı aynı sürelerde telefon ortaya çıkmış olacak.

Yine de bunların resmi detaylar olmadığını belirtelim. Resmi olarak Apple duyurusundan sonra detayları net olarak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler