Pazartesi, Eylül 9, 2024

Nothing Phone (2a) Plus Özellikleri ve Fiyatı Duyuruldu

Nothing Phone (2a) Plus modelinin teknik detayları ve fiyat bilgileri paylaşıldı. Yeni seride hem kamera alanında hem de teknik donanımda güncellemeler var.

Paylaş

Geçtiğimiz Mart ayında Nothing, tarafından piyasaya sürülen Phone (2a), modelinin geliştirilmiş versiyonu, Phone (2a) Plus Hindistan’da resmi olarak tanıtıldı.

Serisine bir yeni cep telefonunu daha ekleyen Nothing, Phone (2a) Plus modelinde önemli değişiklikler ve gelişmeler mevcut. Plus modelinin detayları ve fiyatını sizler ile beraber inceleyelim.

Nothing Phone (2a) Plus Özellikleri

nothing phone 2aplus - PC Hocası

Ekran:

Phone (2a) Plus, 6.7 inçlik AMOLED, FHD+, 120Hz ekran yenileme hızı sunmakta. Bir önce ki model ile karşılaştırdığımız zaman ekran tarafında herhangi bir değişiklik mevcut değil.

İşlemci:

Teknik özellikleri tarafında can alıcı yeniliklerden birisi ise işlemci tarafında karşımıza çıkıyor. Bilindiği üzere Phone (2a), MediaTek Dimensity 7200 Pro işlemcisiyle çıkış yaptı.

Phone (2a) Plus’da ise MediaTek tarafından geliştirilen, Dimensity 7350 Pro işlemcisine yer verildi.

Kamera:

Kamera tarafına geldiğimiz zaman 50 megapiksellik ön ve arka ana kamera kullanıldığını görüyoruz. 50 megapiksel 24 mm ana kamera başı çekiyor.  İkinci kamerada ise 50 MP ultra geniş açı lensi bulunuyor. Ön kısımda ise 50 MP değerinde tek bir selfie kamera bulunmakta.

Nothing Phone 2a Plus 1 1 - PC Hocası

Batarya:

Batarya özelliklerinde ise çok büyük değişiklikler olmasa da yenilikler mevcut. Önceki modelde 45W kablolu şarj desteği sunulmaktaydı.

Phone (2a) Plus modelinde ise kablosuz şarj desteği 50W seviyesine çıkarıldı. Kapasite tarafında ise bir artış söz konusu değil. (2a)’da olduğu gibi 5000mAh değerinde bir batarya kullanılmış.

BENZER:  Redmi Note 13R Tanıtıldı, İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Depolama – RAM: 

Depolama ve RAM seçeneklerine geldiğimiz zaman 12 GB RAM – 256 GB depolama ve 8 GB RAM – 128 GB depolama ile iki farklı seçenek sunulacak. İki modelde küresel pazarda satışa çıkacak.

Nothing Phone (2a) Plus, modelinin teknik özelliklerini beraber inceledik. Fiyatına geçmeden önce yazılım özelliklerinden de kısaca bahsedelim.

Phone (2a) Plus, kullanıcıların elinde ulaştığı zaman geçtiğimiz günlerde yayınlanan OS 2.6  arayüzünü kullanan Android 14 ile kutudan çıkacak.

YouTube video

Nothing Phone (2a) Plus Fiyatı

7 Ağustos tarihinde Hindistan’da raflarda yerini alacak olan Nothing Phone (2a) Plus’ın Hindistan’da ki fiyatlandırması şu şekilde;

  • 8 GB RAM – 128 GB Depolama : 27.999 Rupi
  • 12 GB RAM – 256 GB Depolama : 29.999 Rupi

Hindistan fiyatlandırması bu şekilde olacak. Rupi para birimini dolar ile karşılaştırdığımız zaman ise 8 – 128 modeli 334$ seviyesine tekabül ediyor. 12 – 256 modeline geldiğimiz zaman ise 358$ bandında bir fiyatla karşılaşıyoruz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler