Perşembe, Nisan 25, 2024

nubia Red Magic 7S Ailesi için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE, nubia akıllı telefon markasının en yeni amiral gemilerini tanıtmaya hazırlanıyor ve bugün ise Red Magic 7S ailesinin lansman tarihi belli oldu. Red Magic 7 serisi; Red Magic 7S ve Red Magic 7S Pro modeli ile büyüyecek. Her iki model geçtiğimiz günlerde TENAA sertifikası aldı ve şirket şimdi akıllı telefonların lansman tarihi paylaştı.

TENAA listelerine göre Red Magic 7S modeli, içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken 7S Pro modeli 5000 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor olacak. nubia Red Magic 7S, arka tarafta 64MP çözünürlüğünde ana kamera ile gelirken 7S Pro, 6.8 inç boyutunda OLED ekranla gelecek ve her iki model 18GB RAM ile 1TB’a kadar yükseltebileceğiniz dahili depolama alanı sunuyor olacak.

Nubia’nın Çin’in sosyal medya platformu Weibo hesabındaki görüntüler, geçen sene tanıtılan 6S Pro’dan bu yana göremediğimiz Beyaz bir renk seçeneğinin olacağını gösteriyor. Buna ek olarak arka tarafta yarı saydam bir panel yer alıyor ve LED ışıklandırmaya sahip renkli fan sunuyor.

Akıllı telefonlar 11 Temmuz’da gerçekleştirilecek lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler