Perşembe, Mart 28, 2024

Nubia Red Magic Mars Oyuncu Telefonu Geekbench’te Görüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli akıllı telefon markası ZTE‘nin alt markası olan Nubia, oyuncu telefonu Nubia Red Magic Mars cihazını duyurmuştu. Duyurulan oyuncu telefonu 28 kasımda resmen tanıtılacak. Fakat tanıtılmadan önce cihaz performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench‘te görüntülendi.

ZTE’nin alt markası olan Nubia tarafından duyurulan oyuncu telefonu Nubia Red Magic Mars gelecek hafta tamamen tanıtılacak. Nubia Red Magic Mars isimli oyuncu telefonundan performans olarak beklentiler oldukça yüksek. Nubia Red Magic Mars oyuncu telefonunun AnTuTu Benchmark ve Master Lu test platformlarında performans testleri ortaya çıkmıştı.

Nubia Red Magic Mars Özellikleri

Geekbench’de çıkan test sonuçlarında “nubia NX619J” model numarası ile ortaya çıktığını görebiliyoruz. Gücünü Snapdragon 845 işlemciden alıyor ayrıca Android 9 Pie işletim sistemine sahip olarak geliyor. Cihazın 6GB RAM, 8GB RAM ve 10GB RAM’lik modeli olmak üzere üç farklı model ile birlikte gelecek.

Nubia Red Magic Mars Geekbench te goruntulendi105259 1

Nubia Red Magic Mars oyuncu telefonunda 6GB RAM‘e sahip olan modeli tek çekirdek performansında 2375, çoklu çekirdek performansında ise 9066 puan almış. Çıkan bu sonuçlara göre diğer android cihazlarını geride bırakırken rakibi olan Razer Phone 2, Black Shark gibi oyuncu telefonlarının aldığı puanlarla hemen hemen aynı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler