Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung’un Katlanabilir Telefonu Nasıl Görünecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Samsung, geliştirici konferansında tanıtığı Samsung’un 1800 dolar fiyat etiketli katlanabilir yeni telefonu hakkında kısıtlı sayıda görsel yayınlanmıştı. Samsung bu tanıtımının ardından herhangi bir açıklama yapmadı ve daha fazla bilgi vermedi. Merakla beklenen telefonun tasarımının 3 boyutlu render’ı ortaya çıktı.

 

Samsung Galaxy F veya Galaxy X

Güney Koreli dev firma, geliştirici konferansında katlanabilir telefonundan bahsettikten sonra fazla bilgi vermedi ve cihazda fazla gösterilmedi. 1800 dolar fiyat etiketi bulunacak katlanabilir telefonun önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya süreceği tahmin ediliyor. Yurt dışı kaynaklardan aldığımız bilgilere göre cihazın ismi Galaxy F veya Galaxy X olacak. Ayrıca elimizde Samsung’un katlanabilir cihazının 3 boyutlu render’ları bulunuyor.

opvouwbare telefoons

Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu katlandığında 4.6 inçlik (480 x 1960 piksel), normal halinde ise 7.3 inçlik (1536 x 2152 piksel) bir ekranı bulunuyor.

Samsung tarafından görsellerle ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor. Bu 3 boyutlu görseller temsili olarak hazırlandı. Fakat Samsung’un önümüzdeki yılın başlarında çıkaracağı bu telefonun tasarımı da büyük oranda ekrandaki 3 boyutlu tasarıma benzeyecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler