Perşembe, Nisan 25, 2024

NVIDIA, Bazı FreeSync Monitörlere G-Sync Desteği Sağlayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia CES 2019‘da açıkladığı duyuru ile  FreeSync monitörlere G-Sync desteği getireceğini bildirdi. Güncelleme 15 Ocak‘ta piyasaya sürülecek bir sürücü üzerinden G-Sync uyumluluğu elde etmek için 12 model FreeSync ekranlar da kullanılabilecek. Ancak sadece her markanın belirli ürünlerinde kullanılacak , hangi ürünlerde kullanılabileceğini yayınladığımız listede bulabilirsiniz.

Adaptive Sync

Monitörünüzün yenileme hızını GPU’nuzun çıkış çerçevesine daha yumuşak ve yırtılmaz bir eylem için kare kare olarak sabitleyen Adaptive sync, yüksek kaliteli PC oyunları için en önemli özelliklerden biridir. Ancak aynı teknoloji’nin iki rakip uygulaması olan AMD’nin FreeSync ve Nvidia’s G-Sync’i bir biri ile uyumsuz yazılım olduğu için piyasada satılan monitörler de sadece AMD veya NVIDIA özellikli olmaktaydı.

Screenshot 7

NVIDIA, FreeSync monitörlerinin çoğunluğunun G-Sync’in standartlarına uygun olduğunu düşünmüyor. CEO Jensen Huang, şirketin 400’den fazla modeli test etmesine rağmen, ürünlerin sadece 12’sinin testlerden geçtiğini söyledi.

Uyumlu Modeller

Acer XFA240
Acer XG270HU
Acer XV273K
Acer XZ321Q
Agon AG241QG4
AOC G2590FX
Asus MG278Q
Asus VG258Q
Asus VG278Q
Asus XG248
Asus XG258
BenQ XL2740

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler