Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA CEO’su Çalışanlarına “TITAN V CEO Edition” Ekran Kartı Hediye Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA CEO‘su Jensen Huang, şirket içerisinde yirmi rastgele seçilmiş AI araştırmacısına Çarşamba gün özel baskı serisi olan TITAN V CEO Edition ekran kartı hediye etti. Yeni TITAN V çalışanlara verildikten sonra, mevcut modelden 20 GB Daha fazla olduğu öğrenildi.

32 GB HBM2 Bellek?

NVIDIA’nın üretmiş olduğu normal TITAN V ekran kartlarında 12 GB HBM2 bellekler bulunuyor. Buradaki detaya dikkat ettiniz mi? Şirket içi çalışanlara hediye edilen TITAN V CEO Edition modelinde ise tam 32 GB HBM2 bellekler bulunuyor. Bu değişikliklerin yanı sıra, ROP sayısı 96’dan 128’e çıkartılırken, veri yolu genişliği de 3072b’den 4096b’ye çıkartıldığı söyleniyor. Ancak şuana kadar henüz NVIDIA tarafından bir doğrulama haberi gelmedi.

Ne yazık ki şimdiye kadar da grafik kartının kutu içi görültülerine ait fotoğraflar yayınlanmadı. Yeni TITAN V‘yi ayırt etmenin tek yolu ise “Ceo Edition” şeridinin ve kutu tasarımının olduğunu görüyoruz. Yani bir nevi şirket içi 20 şanslı kişiye koleksiyondan özel bir seri verilmiş oldu. (Kıskanmadı)

Şöyle Bir CEO’muz Olmadı beee

TITAN V Ceo Edition 004

Bu arkadaş da kapmış TITAN V Ceo Edition modelini

TITAN V Ceo Edition 003

Bu kare de şirket içi seçilen 20 çalışanlardan

TITAN V Ceo Edition 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler