Salı, Nisan 23, 2024

NVIDIA CEO’su Jensen Huang SIGGRAPH 2018’de Canlı Konuşuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA CEO‘su Jensen Huang 2 saat içerisinde başlayacak olan Siggraph 2018‘de konuşacak. GeForce Gaming Celebration etkinliğinden bir hafta önce, NVIDIA Vancouver’da düzenlenen bu etkinlikte yeni teknolojileri ve yapay zeka konusunda geliştirilen yeni detayları paylaşacak.

NVIDIA ve Yapay Zeka

Şuanda etkinlik hakkında detaylı bir argüman paylaşılmadı. Fakat NVIDIA artık “ışık hızında tasarım ve yaratma” konseptini ve yeni gelişmeleri bu etkinlikte paylaşacak. Biliyorsunuz ki artık oyunlar içerisinde gelişen teknolojilerden ziyade anlık olarak bir kaç saniye içerisinde 3D modellemelerin yapılabildiği müthiş yapay zekalara NVIDIA ev sahipliği yapıyor.

Bu etkinlikte de yapay zeka ile birlikte gerçek zamanlı görüntülemeler, atılımlar, eğlenceli ürün tasarımları, sağlık sektörü ve grafik alanındaki gelişimlere değinilecek. Yeni Ray mimarisi, derin öğrenme, NVIDIA Quadro grafikleri ile profesyonel ve yenilikçi çalışmaların hepsi SIGGRAPH‘da NVIDIA sunumu ile gerçekleşecek.

Canlı Yayın

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler