Salı, Nisan 30, 2024

NVIDIA GeForce Game Ready 552.22 Yayınlandı! Neler Yeni?

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA’nın sürücü güncellemeleri hızla devam ediyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan güncellemelerin ardından şimdi de NVIDIA GeForce Game Ready 552.22 sürücüsü yayınlandı. Yeni sürücü birkaç hatayı düzenlediği gibi, belirlenen birkaç oyun için de Game Ready düzenlemesinin yapıldığını görüyoruz. Hiç zaman kaybetmeyelim ve tüm değişikliklere bir göz atalım.

NVIDIA GeForce Game Ready 552.22 ile Yapılan Düzenlemeler

Yeni Oyunlar için Hazırlık

  • Manor Lords ve No Rest fort he Wicked oyunları için düzenlemeler yapıldı.

NVIDIA GeForce Game Ready 552.22

Düzeltilen Sorunların Listesi

  • Intel 12.nesil işlemciye sahip olan oyuncuların PUBG oyununda yaşadığı performans sorunlarının giderilmesi konusunda düzenleme yapıldı.
  • GTX 10 ve RTX 20 serisinde Windows donanım hızlandırmalı GPU planlama etkileştirildiği zaman sistemde donma sorunu yaşanması hatası giderildi.
  • HTC Vive Pro 2 cihazları kullanırken, çoklu ekranlarda VR HMD etkinleştirildiği zaman hata denetim sisteminin çökmesi sorunu giderildi.

NVIDIA GeForce Game Ready 552.22 sürümüyle beraber şu an için yapılan düzenlemeler ve değişiklikler bu şekilde. Tabii ki hataların giderilmesi adına önemli bir güncelleme ancak çok majör bir değişim ya da yenilik olmadığını da söylemek lazım. Desteklenen ekran kartları için şu an güncellemenin yüklenebilir olduğunu da hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. kısaca çokta önemli bir güncelleme sayılmaz yüklensede hissedilebilen bir etki göremeyecegiz gibi o yüzden 552.12 sürümünden devam gibi gözüküyor teşekkürler paylasım için

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler