Cuma, Nisan 19, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Kutusu Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti, iptal oldu mu olmadı mı gelecek mi soruları bitmek bilmiyor. Kart için bir iyi haber geliyor bir kötü haber geliyor.

Fakat bu sefer durum biraz daha farklı. Bu sefer yeni ekran kartı için somut bir delil var. Seriye ait olduğu söylenen kutular ortaya çıktı. Biz de yeni bilgileri öğrenmiş olduk. Kutunun üzerinde yer alan bilgiler bile yeterli.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti fiyatı ve bazı özellikleri gözüktü

Asus TUF Gaming özel serisi olarak hazırlandığı görülen ekran kartı, 8 GB GDDR6 belleklere sahip olacak gibi gözüküyor.

Kutuda yer alan bu bilgiyi DLSS ve ışın izleme desteği takip ediyor. Ampere mimarisinin yeni ürününde çekirdek olarak ise 4864 CUDA çekirdeğinin olacağı vurgulanmış. Bunun yanında 38 RT çekirdeği ve 152 Tensor çekirdeği var ki bunlarla beraber hem ışın izleme hem de DLSS desteği getirilmiş.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

Diğer kartlarda olduğu gibi 14 Gbps hızı olacağı söylenen kartın 256 bit bellek veri yolu bulunacağı da neredeyse netlik kazanan bilgiler arasında.

Bu Asus versiyonu için fiyatta 399 dolar olarak gözükürken, kartın hala ne zaman çıkış yapacağı belli değil. Tanıtım bile net değil. Tabii ki şimdilik.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler