Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3090 Görüntüleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA ekran kartlarına yeni canavarlarını kazandırmak için gün sayıyor. Artık çok büyük bir sorun olmazsa 1 Eylül kartların ortaya çıkacağı tarih olacak. Gözümüzü direk çevireceğimiz ekran kartı ise NVIDIA GeForce RTX 3090 olacak.

Serinin en güçlülerinin başında gelecek olan kartın özelliklerinin neler olacağı, bellek tipi az çok gözüktü ama tasarım hiç gözükmemişti. Şimdi o tasarım da sızdı.

NVIDIA GeForce RTX 3090 çok çok daha büyük

Yeni ekran kartının görsel sızıntısında önemli bir karşılaştırma yapıldığını da görüyoruz. Kartın karşılaştırıldığı diğer model geçen senenin üst modellerinden biri olan RTX 2080 Founders Edition modeli.

NVIDIA GeForce RTX 3090

NVIDIA GeForce RTX 3090

Baktığınızda arada öyle bir boyut farkı var ki biri ekran kartıysa diğeri ne diyesiniz geliyor. Yeni ekran kartı gerçekten çok büyük ve bundan aylar önce sızmış olan tasarımı doğruluyor. Eski ekran kartlarında tek yüzde çift fan varken, yeni modelde her bir yüzde bir adet fan var.

İki yüzde bir fan olan tasarım alüminyum ızgaralarla da tamamlanmış. Bu tasarımla NVIDIA GeForce RTX 3090 dengeleri değiştirecektir. Öyle ki boyutta çok farklı. Dengelerin nasıl değişeceğini neden böyle bir değişikliğe adım atıldığını, tanıtım günü NVIDIA CEO’sunun ağzından duyacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler