Cuma, Temmuz 26, 2024

NVIDIA GeForce RTX 4070 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nvidia’nın yeni orta segment ekran kartı modellerinden biri olmasını beklediğimiz NVIDIA GeForce RTX 4070 yeniden gündemde.

Geçtiğimiz hafta sızan görselden sonra, şimdi de sızıntılar üzerinden hazırlandığı belirtilen render görüntüleri ortaya çıktı.

Açıkçası render görüntüleri gösteriyor ki tasarım kısmında çok büyük sürprizler beklenmiyor. Genel tasarım yapısının benzer kalacağını anlıyoruz.

NVIDIA GeForce RTX 4070 Çok Daha İnce Olabilir

RTX 30 serisinde de yeni seride de yer aldığı gibi RTX 4070 modelinde yine çift fanlı bir yapı kullanılacağı vurgulanıyor.

Render görüntülerinde ön kısımda bir fan ve arka kısım çaprazda bir ikinci fan yer alıyor. Yeni yazı tipiyle beraber kartın adı da ön kısımda karşımıza çıkıyor.

Bunun dışında reender görüntülerinde dikkat çeken bir diğer kısım ise kartın kalınlığı. Görüldüğü üzere söz konusu ekran kartı, RTX 4080 ve 4090 modellerine göre daha ince.

NVIDIA GeForce RTX 4070

Biraz daha RTX 3090 modellerini andırıyor. Render görsellerinde sunulan bu tasarım doğru mu değil mi ne olarak bilemiyoruz. Fakat şu var ki tasarımda çok büyük bir değişim olmadığı da işaret edilmiş. Yani doğru olma ihtimali de yüksek.

NVIDIA GeForce RTX 4070 2 NVIDIA GeForce RTX 4070

Yeni kartın ne zaman tanıtılacağı konusuna gelecek olursak, tanıtım hala sır gibi. Ne zaman yapılacak ve gelecek tek model 4070 mi olacak gibi sorular cevapsız. Nvidia’nın hamlelerini bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler