Cumartesi, Nisan 20, 2024

Nvidia GTX 1060, 1070 ve 1070 Ti Alanlara Monster Hunter: World Hediye!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun yıllardır piyasaya sürdüğü güçlü grafik işlemcileri, daha yüksek satış rakamlarına ulaştırmak için çeşitli kampanyalarla sunan Nvidia şirketi, zaten yüksek satış rakamlarına ulaşmış GTX 1060, GTX 1070 ve GTX 1070 Ti modelleri için yeni bir kampanya ile karşımıza çıkmış bulunmakta. Şirket, bu üç ekran kartlarından herhangi birini satın alan kullanıcılara Monster Hunter: World oyununu hediye edecek

60 Dolarımız Cebimizde Kalsın

Kaliforniya merkezli bir teknoloji şirketi Nvidia, kurulduğu günden bu yana sahip olduğu başarılar sayesinde şirket değerini hat safhaya taşıdı. En yakın rakibi AMD ile kıyasıya bir rekabet içerisinde bulunan şirket, geçtiğimiz yıllardan bu yana sattığı grafik işlemcilerde pek çok kampanya düzenledi.

Genellikle piyasaya sürdüğü tepe modellerle birlikte piyasanın güncel ve başarılı yapımlarını hediye eden şirket, bu sefer GTX 1xxx serisi üç adet GPU ile yaptığı bir kampanya sayesinde gündeme geldi. 

Kampanya için Nvidia GTX 1060 6GB, GTX 1070 ve GTX 1070 Ti modellerini seçen şirket, bu ekran kartlarından herhangi birini satın alan kullanıcılara Capcom imzalı başarılı aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter: World’ü hediye edecek.

Nvidia GTX 1060 1070 ve 1070 Ti Alanlara Monster Hunter World Hediye İÇERİK min

Kampanya için ülkemizde yaşanacak durum henüz belli olmamakla birlikte, kısa bir süre sonra Monster Hunter: World hediyeli GTX 1060, 1070 ve 1070 Ti modellerini yurt dışında göreceğiz.

Fakat bir konuda dikkatinizi çekmek istiyoruz. Şirket, bu kampanyayı her marka üründe geçerli kılmayacak. Yani hangi markayı seçeceğimize dikkat etmemiz gerekecek. 

Şuan için Gigabyte ve Zotac gibi markaların dahil olduğu kampanyada, yeni markaların katılımını da görebiliriz.

Yurt dışından ekran kartı alma imkânı olan kullanıcılarımıza, bu kampanyayı gözden kaçırmamalarını öneriyoruz. Eğer GTX 1060 6GB, GTX 1070 veya GTX 1070 Ti modeli ekran kartlarından herhangi birini almayı düşünüyorsanız, 60 dolar fiyat etiketine sahip Monster Hunter: World‘e de 29 Kasım tarihine kadar ücret ödemeden sahip olabilirsiniz.

Tekrar hatırlatmamızda fayda var; satın aldığınız üründe bu kampanyanın geçerli olup olmadığına dikkat etmenizi öneriyoruz. Kampanya dahilinde olmayan bir marka veya model için hayal kırıklığına uğramanızı hiç istemeyiz. 

Kampanyanın ilk olarak yurt dışında başlayacağını belirtmiştik. Ülkemizde geçerli olacak mı derseniz, Nvidia şirketinin Türkiye’de de bu tür kampanyalarda çok kez bulunduğunu belirtmemizde fayda var. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler