Cumartesi, Nisan 20, 2024

NVIDIA PUBG İçin Özel Güncelleme Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA ekibi uzun süredir oyunlar için özel güncellemeler gerçekleştiriyor ve en iyi optimizasyonu sağlayacak içerikleri üretip oyuncuların beğenisine sunuyordu. Aynı güncelleştirme ise şimdi PUBG için gerçekleştirildi ve indirmeye sunuldu. Peki yeni NVIDIA güncellemesinde PUBG severleri neler bekliyor ?

CUDA 9.1 Desteği ve Sürücü Düzeltmeleri

Yeni gelen güncelleme ile birlikte sadece Windows işletim sistemi kullanan kullanıcılar 388.71 WHQL grafik sürücüsünü bugün itibari ile GeForce Experience arayüzünde gördüler. Bu yeni grafik sürücüsü ile birlikte Playerunkown Battlegrounds desteği, CUDA 9.1 desteği ve bir kaç sürücü düzeltmesi içeriyor.

Güncellemeyi gerçekleştirebilmek için GeForce Experience arayüzüne sahip olmanız gerektiği gibi, hali hazırda kullanan kişiler zaten güncellemeyi otomatik olarak ‘bildirim’ şeklinde alarak indirebiliyorlar.

nvidia pubg guncelleme 005

Sürücü güncelleştirmesini gerçekleştirmeden önce ‘Özel Kurulum‘ seçeneğine tıklamanızı ve tüm detayları işaretleyerek tüm bileşenleri kurmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi taktirde bazen güncelleştirme eksi sürümler ile çakışabiliyor ve oyunlarda sorun çıkartabiliyor. Hatırlarsanız bundan bir kaç hafta önce PUBG‘de yeşil ekran sorunu meydana geliyordu. Bu sorun da yeni güncelleme ile birlikte aşılmış durumda.

nvidia pubg guncelleme 006

PUBG’de Artık Game Ready Desteği Bulunuyor

Güncellemeyi gerçekleştirdikten sonra artık NVIDIA‘nın çözümü olan Game Ready desteğinden faydalanabileceksiniz. Bu özelliği bilmeyenler için şöyle açıklayalım; bu yazılım NVIDIA tarafından GPU’lar üzerine kurulabilen bir referans sürücüdür. Bu yazılımı bilgisayarınıza kurarak oyunlarda optimizasyon sağlayabilir, aynı zamanda oyun içerisinde anlık görüntüler veya videolar alarak önemli sahnelerinizi kaydedebilirsiniz.

nvidia pubg guncelleme 002

nvidia pubg guncelleme 003

nvidia pubg guncelleme 004

Peki yeni güncellemedeki detaylar nelerdi ?

– CUDA’ya 9.1 desteği getirildi.

– Warframe için SLI profili eklendi ve güncelleştirildi.

– 3D Vision profilleri Black Desert, ELEX, Forza Motorsport 7, 7X3 Online ve PUBG için getirildi.

– Optimizasyon sorunları giderildi.

Yeni güncellemeden sonra PUBG‘ye 3D modunun da eklenmiş olması oyuna ayrı bir hava katmış durumda. VR gözlükleri bulunan kişiler için müthiş bir deneyim olacağını şimdiden görebilmek mümkün. Ancak biliyorsunuz ki bunların hepsi ‘para, para, para…’

Eğer yeni NVIDIA GeForce Experience güncellemesinde PUBG için sorun yaşarsanız, aşağıdaki yorum bölümünden bizimle iletişime geçebilir veya fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

13 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Bazen hızlı kurulumda eski sürümler ile çakışabiliyor arta kalan dosyalar ile. O yüzden biz özel kurulum tavsiye ediyoruz. Problem yaşamadıysanız oyunlarda kullanmaya devam edebilirsiniz.

  1. merhaba ben pubg de sorun yaşıyorum . oyunun kenar yumşatma olmuyo. ve titreme var gtx1050 ti 4gb var anlayamadım 1.0 güncellemesinden sonra olduğunu düşünüüyorum ama

  2. ben sorun yaşadım . kenar yumşatma olmuyo oyun . ve titreme var . suda ve tellerde. yardımcı olurmsunuz. 1.0 güncellemesinden olduğunu düşünüyorum önceden yoktu ama. bu güncellemeyide yaptım

  3. 950m kullanıyorum cpu sıcaklığı 90 dereceye çıkıyor bilgisayarımda hiçbi sorun yok ama oyun 30 fpsden yukarı çıkmıyor ben anlamadım bu işi.nvidiadan kaynaklandığını düşünüyorum berbat etti bence gelen güncellemeyle oyunu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler