Cumartesi, Nisan 20, 2024

Humble Bundle Company of Heroes 2’yi Steam’da Ücretsiz Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Company of Heroes 2 oyunu yine Humble Bundle tarafından yapılan kıyak ile ücretsiz hale getirildi hocalar. Oyunu bilmeyenler için söyleyeyim; tamamen stratejiye yönelik RedAlert tadında bir seri. Oyunun üçüncü versiyonu çıktığı için, kimse Company of Heroes 2 almayacağına göre adamlar da beleş dağıtalım millet sevinsin, bizim de reklamımız olsun demişler. Peki oyunu nasıl ücretsiz olarak indiriyoruz ?

Üç Adımda Kodu Alabilmek Mümkün

İlk önce Humble Bundle resmi web sitesine giriş yapın. Ardından hesabınız varsa login olun, yoksa kayıt olmanız gerekecek. Anasayfada görmüş olduğunuz Company of Heroes 2 oyununun linkine tıklayarak sayfaya giriş yapın ve oyunu sepetinize ekleyin. Zaten “Free” ibaresini bağıra bağıra göreceksiniz.

company of heroes 2 humble 002

Ardından Company of Heroes 2‘yi ücretsiz satın alabilmek için Steam hesabınızı eşleştirmeniz gerekiyor. Kısa bir yönlendirmenin ardından hesabınız otomatik olarak eşleştirilmiş olacaktır. Ardından ‘Reveal your Steam Key‘ ibaresine tıklayarak kodunuzu temin edin. Bu kodu da aldıktan sonra artık yapacağınız tek şey kaldı, Steam hesabınızı açıp Oyunlar > Steam’da Ürün Etkinleştir yolunu izlemek.

company of heroes 2 humble

company of heroes 2 humble 003

Aslında adımlar çok basit ancak ilk defa Humble üzerinden oyun alacak olan arkadaşlarımıza detaylı olarak anlatıyoruz ki, bir sonraki ücretsiz oyun alımlarında sorun yaşamasınlar. Oyun şuanda 35 GB’lık bir alan bilgisayarınızdan ayırmak istiyor. Ben Steam kütüphaneme ne olur ne olmaz diye ekledim. Gerisi size kalmış..

Eğer Company of Heroes 2 oyunu ile ilgili sormak istediğiniz sorular varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle iletişime geçebilir veya fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler