Cuma, Nisan 26, 2024

PUBG’ye Yeni Gelen ve Cinsel Organı Belli Olan Kadın Modeller Tepki Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yılın en çok konuşulan oyunlarından bir tanesi olan PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Fakat oyuna gelen son güncellemedeki kadın karakterler sosyal medya üzerinde tartışma konusu oluşturdu. Zira yapımcı BlueHole şuanda işin içerisinden çıkmaya çalışıyor. Özellikle Twitter üzerinde ünlü oyuncu ve kişilerin mesajları çok fazla kişiye ulaştı.

“Cinsel Organları Belli Oluyor”

Belki henüz indirmeyenler vardır; Ancak PUBG test serverları kullanıcılara açıldığı gibi, yeni haritalar, yeni karakterler ve yeni arabalar oyuna entegre ediliyor. Yeni gelen kadın karakterlerde ise yapılan değişiklikler cinsel organlarının belli olmasına kadar uzadı. Aşağıdaki görselde de PUBG‘nin yeni kadın karakterlerini ve asıl meseleyi görüyorsunuz.

Şuanda bu değişiklikler sadece kadın karakterler üzerine yapıldığı gibi, erkek karakterler üzerinde bir değişiklik söz konusu değil. Binlerce Tweet gelmesinden sonra PUBG de açıklama yapmak durumunda kaldı ve şunları söyledi: “Kadın karakter üzerinde görülen o kısım, oyunun ilk çıkış yaptığı zamanlarında geliştirici ekipten olan bir kişi tarafından tasarlanmıştı. Şuanda o geliştirici ekipte olmadığı gibi, karakter dosyasına da 2 senedir dokunulmadı. Yani oyunun geliştiricileri bu durumu kasıtlı olarak değiştirmedi ve yayınlamadı.” dedi.

BlueHole Karakterleri Revize Edecek

Ardından PUBG ekibi bu durumun kısa süre içerisinde düzeltileceğini belirterek, tüm oyunculardan özür diledi. Böyle bir durumun olması tabii ki doğru değil. Sonuçta cinsel organı belli olan karakter bir oyun da olsa, insanları yanlış şekilde yönlendirebilir. Zira PUBG‘yi oynayan milyonlarca genç çocuk bulunuyor.

Twitter’da başlayan bu olayların ilk çıkış noktası olan Tweetlere ve görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

PUBG yeni kadin modeller 003

PUBG yeni kadin modeller

PUBG yeni kadin modeller 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Kızların *** yok mu biraz uğraşınca her istediğini görebilirsin sanal ****** göründü diye neyin kavgası bu ayrıca böyle düzgün bi vajina daha görmedim kıskanmasın kızlar ??

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler