Cuma, Nisan 26, 2024

NVIDIA RTX Titan Ekran Kartı Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA tarafından geliştirilen ve RTX serisinin son en güçlü üyesi olmaya aday RTX Titan ekran kartı görüntülendi. Piyasada ürün incelemeleri ve yorumları ile yakından bilinen Linus, kartı ilk test eden ve yorumlayan kişi oldu.

Yeni Titan serisi ile birlikte çok yakında medyada incelemelerini göreceğiz fakat, pazarlama faaliyetleri başlamadan önce bir kaç firma üzerinden bu kartın görülmesi ilginç olarak karşılandı. Zira ambargo tarihi ve test sonuçları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

NVIDIA RTX Titan Ekran Kartı Neler Sunuyor?

Henüz bu kartın teknik özellikleri ve detayları hakkında bilgiler sınırlı. Cihaz kimliği, hafıza boyutu ve pek çok özellik bir kaç ay sonra resmileşecek. Ancak şuanda RTX Titan ekran kartı hakkında çok az insan bilgi birikimine sahip. Onlardan birisi de dün LinusTech oldu.

Görüldüğü kadarı ile kart 24 GB GDDR6 bellek ile birlikte gelirken, Turing TU102 GPU mimarisi ve 4608 CUDA çekirdeği bulunuyor.

Kart bugün aşağıdaki görsellerde de gördüğünüz üzere, Titan V ekran kartı tasarımı ve kutu yapısı ile aynı görünüyor. Sadece kutu tarafında ve tasarımda bir altın kaplama renk opsiyonu tanımışlar. Onun dışında net bir bilinen değişiklik yok. Fiyatlandırma tarafında ise detayları güncellemeye devam edeceğiz.

nvidia titan rtx 002

nvidia titan rtx 004

nvidia titan rtx 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler