Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ödüllü CS:GO Turnuvası Başlıyor! Tüm Bilgiler

Paylaş

silkroad gaminggentr

CS 2 için kapalı beta testlerinin devam ettiği şu günlerde CS:GO oyuncu rekorları kırmaya devam ediyor. Yapım hala en çok oynanan oyunlar listesinin zirvesinde. Bu popülerlik haliyle e-spor turnuvaları için de yapımı gözde oyunlardan biri haline getiriyor. Zaman zaman ilgi çeken turnuvalara adım atıldığını görüyoruz.

Yine böyle bir haberle daha karşınızdayız. Bu kez Binance ve Nerf IT! ortaklığıyla düzenlenen yeni bir turnuva duyuruldu. Katılımcıların ödüller kazanabileceği turnuva için detaylardan söz edelim.

Binance Ödüllü CS:GO Turnuvasında Kimler Yarışacak?

Turnuvanın katılımcıları profesyonel e-sporcular olmayacak. Bu kez herkesin katılabileceği bir turnuvadan söz ediyoruz. Toplamda 1024 oyuncunun bir araya geleceği turnuvada, beşer kişiden oluşan takımları göreceğiz.

Takımını kuran oyuncuların NerfIT! üzerinden kayıt oluşturmaları ve turnuvaya da katılım talebinde bulunmaları gerekecek. Katılımların çoktan başlamış olduğunu da belirtelim.

İşin ödül kısmına gelecek olursak, toplam ödülün 20 bin dolar olduğu bir havuzdan söz ediliyor. Turnuvada başarılı olan oyuncular bu ödül havuzundan ödülleri alacaklar.

Binance Ödüllü CS:GO

Paylaşılan bilgilere göre; 

  • 1.olan 1.000 USDT
  • 2.olan 750 USDT
  • 3.olan 500 USDT
  • 4.olan 250 USDT

ödül kazanacak. Bunun dışında bir de garanti ödülü denen sistem var. Espor Turnuvasına kayıt olup Binance hesaplarını doğrulayan yeni kullanıcılara da 10 USDT  Futures bakiyesi verileceği belirtilmiş. Garanti ödül havuzunda verilecek olan ödüller ise ilk 1750 kullanıcıyı kapsıyor olacak.

Etkinlik Takvimi 

  • Kayıt Süresi: 7 Ağustos ile 23 Ağustos arası
  • Fikstür Duyurulma Zamanı: 25 Ağustos
  • Turnuva Başlangıç Zamanı: 27 Ağustos
  • Tahmini olarak Turnuva Bitiş Zamanı: 31 Ağustos

Eleme maçları sistemiyle ilerleyecek olan turnuvanın finali ve net ödül miktarları konusunda daha fazla detay açıklama beklemek gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler