Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nintendo Switch’e 2 Klasik Oyun Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nintendo Switch‘e, 2 klasik oyun geldi. Nintendo, Nintendo Switch için 2 klasik oyunu getirdi. Şirket, Bu getirdiği oyunları Pokemon Presents sırasında duyurdu. Duyuruya göre gelen oyunlardan bir tanesi Game Boy oyunu ve bir tanesi de Nintendo 64 oyunu oldu.

nintendo 2 1

Bu iki oyun da şu anda Nintendo E Shop üzerinde bulunuyor. Bu gelen oyunlardan Gameboy klasiği olan oyun Pokemon Trading Card Game oldu. Gelen ikinci oyun ise Nintendo 64 klasiği olan Pokemon Stadium 2 oldu.

Nintendo Switch’e Gelen Bu Pokemon Oyunları İlk Ne Zaman Çıkış Yaptı ?

Nintendo Switch‘e gelen bu iki oyunun türlerine ve çıkış tarihlerine bakalım. Bu iki oyundan ilki olan Pokemon Trading Card Game, 1996’da Gameboy için çıkış yaptı. Oyun Pokemon kartlarıyla oynanan iki kişilik bir kart oyunu olarak piyasaya çıkmıştı.

nintendo 3 1

Şimdi ise Nintendo Switch‘e gelen ikinci oyun olan Pokemon Stadium 2’ye geçelim. Bu oyunda 2001 yılında Nintendo 64 için piyasaya çıkmıştı. Oyun Strateji türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yaptığımız şey ise Pokemonları kapıştırmak. Bu iki oyunu da Nintendo Online üyeliği olanlar bedava oyanayabilecek.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler