Cuma, Nisan 19, 2024

Olija 2021 Yılında Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Olija‘nın son olarak 28 Ocak 2021 olarak yepyeni bir lansman tarihi oldu.

Devolver Direct akışının ardından bazı önemli gelişmeler elde etmişti. (Muhtemelen E3 vesilesiyle 2020’nin en önemli olaylarından biriydi)

maxresdefault 1 4

maxresdefault 9

Oyun, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak. Yukarıda da bahsettiğim gibi çıkış tarihi net olarak 28 Ocak 2021 yılı. 2D aksiyon macera oyunu Olija için çokta fazla bilgiye sahip değiliz.

Oyun hakkında detaylar ve yeni bilgilere sahip olduğumda sizlerle paylaşacağım. Aşağıdan oyunun tanıtım yazısına ulaşabilirsiniz.

Oyunun birde mevcut bir demo sürümü var. İsterseniz indirip deneyebilirsiniz. Oyunun demo sürümüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı

Gemileri batan ve Terraphage adındaki gizemli bir yerde kapana kısılan kahramanımız Faraday ve yoldaşları, sahip oldukları efsanevi zıpkın yardımıyla savaşarak bu lanetli yerden kurtulup evlerine dönmeye çalışıyorlar.

Macera, keşif, hikaye ve müthiş savaş aksiyonunu bir araya getiren oyunda Faraday tuhaf bir dünyayı ve orada yaşayanları keşfediyor. Bunlardan biri de Olija ve kahramanımız zaman içinde bu esrarengiz kadına bir şekilde bağlanıyor. Vurdulu kırdılı hikayelerden ve sinematik macera oyunlarından esinlenen oyun, bilinmezliklerle dolu bir düşmana karşı mücadeleye odaklanıyor.

– Denizci efsaneleri ve Asya masallarından esinlenen, el çizimi gizemli bir dünyayı keşfedin.

– Efsanevi Zıpkını kullanın, platform hareketlerinizi, bulmaca çözme becerilerinizi ve savaş yeteneklerinizi birleştirin.

– Diğerlerini kurtarın, ilginç karakterlerle tanışın ve onlardan Terraphage ve esrarengiz Olija hakkında yani şeyler öğrenin.

– Flamenko, lo-fi ve geleneksel Japon müziğinden esinlenen melankolik oyun müziklerinin keyfini çıkarın.- Sihirli şapkalar yapın.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler