Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ön Sipariş İle Note 9 Alanlara 150 Dolar Değerinde Fortnite Parası Hediye Edilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite ve Samsung‘un birliktelikleri sonunda ortaya çıkıyor. Gelen bilgilere göre Galaxy Note 9‘u ön sipariş ile satın alanlara, 150 Dolar değerinde Fortnite parası hediye edilecek.

Fortnite uzun zamandır tüm platformlarda PUBG ile yarışıyor. Bu yarışını kısa bir zaman sonra Android‘de de sürdürecek olan Fortnite, orası içinde şimdiden hazırlanmaya başladı. Daha önce gelen bilgilerde Samsung ve Fortnite‘ın iş birliği yapacakları söyleniyordu. Şimdi bu durum kesinleşmiş gibi duruyor.

samsung note 9 1

Daha öncesinde Fortnite’ın bir süre sadece Note 9’da oynanılabileceği söyleniyordu. Şimdi ise gerçekliği kanıtlanmış bir bilgi söz konusu. Fortnite, Samsung Galaxy Note 9‘u ön sipariş ile satın alan kullanıcılara oyun içerisinde 150 Dolar değerinde hediye verecek.

Epic Games’in web sitesinde keşfedilen durum Fortnite-Samsung iş birliğinide ortaya döktü. Alt kısımdaki fotoğrafa göz attığımızda Note 9’u satın alanlara 15.000 V-Bucks verileceğini görüyorsunuz. Buda durumun gerçekliğini kanıtlıyor.

samsung fortnite

Yani kısa bir süre sonra çıkış yapacak olan Note 9‘u ön sipariş ile satın alırsanız 150 Dolar yani 760 TL değerindeki hediyeye sahip olacaksınız. Tabi haberler burada bitmiyor. Az öncede belirttiğimiz durum hakkında yeni gelişmeler söz konusu.

Fortnite, Android versiyonunu tam 4 ay sadece Note 9 kullanıcılarına sunacak. Buda demek oluyor ki Note 9’u satın alanlar Fortnite tarafında oldukça avantajlı olacaklar. Diğer cihazlara sahip kullanıcılar ise bu süre zarfında beklemede kalacaklar.

fortnite 3

Fortnite ve Samsung arasındaki iş birliği sadece bir anlaşma ile kalmamış. Hem hediyeler sunarken hemde Samsung’a özel ayrıcalıklar tanınmış. Bu ortaklık iki taraf içinde oldukça kârlı olacak. Sizce Fortnite Android platformunda başarılı olacak mı? Siz Note 9’u satın almayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler