Cuma, Mayıs 3, 2024

Fortnite Mobile’ın Android Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite yeni platformlara yayılmaya devam ediyor. İşte yakın tarihte çıkış yapacak olan FortniteMobile‘ın sistem gereksinimleri…

Dünya’nın en çok oynanan oyunlarından birisi olan Fortnite yeni bir platforma daha giriş yapıyor. Fortnite PC ve konsollarda oldukça yüksek gelirler elde ettikten sonra mobilde de PUBG’nin rakibi olmaya hazırlanıyor.

Oyuncuların sevigisini kazanan Fortnite, artık mobil platformdaki kullanıcılarada hitap edecek. Daha önceden iOS’a çıkış yapan Fortnite Mobile, yakın bir tarihte Android cihazlarada sunulacak. Android‘deki büyük kitleyi kaçırmak istemeyen Fortnite oyununu Android’e uyarladı.

fortnite 3

Fortnite Mobile Android cihazlara yakın bir tarihte çıkacak. Ancak Samsung’a özel bir kampanya gelebilir. Yani çıkış yaptığı ilk 30 gün sadece Samsung Galaxy Note 9’lara sunulacağı söyleniyor. Tabi bu durum şuanlık sadece söylenti. Gelin şimdi Fortnite Mobile’ın Android sistem gereksinimlerine göz atalım.

Fortnite Mobile Android Sistem Gereksinimleri!

  • İşlemci : Qualcomm Snapdragon 820, Exynos 8895
  • Grafik İşlemci : Adreno 530 veya üstü, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 veya daha yüksek
  • RAM :  3GB
  • İşletim sistemi : Android 5.0 Lollipop veya üstü

 

Edinilen bilgilere göre Fortnite Mobile, Android cihazlarda bu özellikleri isteyecek. Bu özelliklere sahip veya üstündeki tüm cihazlar oyunu rahat bir şekilde oynatabilecek. Ancak daha düşük özelliklere sahip cihazlar malesef oyunu kaldırmayacaktır.

Telefonunuz oyunu kaldıracak mı bilmiyorsanız yorumlarda bizlere cihazınızın modelini yazarak destek isteyebilirsiniz. Sizce Fortnite Mobile, Android’de kazancını katlayacak mı? PUBG Mobile oyuncuları Fortnite’a yönelecek mi? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

46 YORUMLAR

    • Merhaba İbrahim,

      Cihazınız Snapdragon 665 işlemciye sahip. Ram miktarınız karşılıyor fakat işlemci konusunda yetersiz kalacaktır. Düşük ayarlarda oynama ihtimaliniz var. Deneyebilirsiniz.

    • Merhaba Mustafa,

      Bu sebepten dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Oyunun sistem gereksinimleri ile ilgili politikalarını tam anlamıyla bilmiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler